Druženje i igranje s preslatkim alpakama na samo sat i pol od Zagreba
Druženje i igranje s preslatkim alpakama na samo sat i pol od Zagreba

Druženje i igranje s preslatkim alpakama
na samo sat i pol od Zagreba

Preslatke, razigrane i miroljubive alpake životinje su iz porodice deva, inače tipične za Južnu Ameriku. Ova neobična stvorenja osvajaju srca svih ljubitelja životinja svojim neodoljivim izgledom, ali i mirnom i dobroćudnom naravi. Nekoliko alpaka od nedavno je dom pronašlo i na jednom divnom ranču u Sloveniji, na samo sat i pol vožnje od Zagreba. Posjet ovom mjestu nudi cijeli program aktivnosti, od kojeg se definitivno ističe druženje, igranje i hranjenje alpaka koje ćete pamtiti zauvijek – planiranje savršenog vikenda i službeno može započeti!

Alpaka ranč u Sloveniij

U mjestu Poljčane, malo prije Maribora, nalazi se veliki Alpaka Ranč. Osim samih alpaka, ovdje žive i mini koze, a ova mala životinjska družina veseli se posjetiteljima s kojima uživa u igri, šetnjama, druženju, fotografiranju i naravno, hrani. Obilazak ranča traje sat i pol do dva sata, a organiziran je u tri dijela; druženje s alpakama, izrada filcanog sapuna od 100% alpakine vune koji ćete kasnije ponijeti sa sobom, a za kraj vas očekuju domaće delicije Slovenije i vino iz okolnih vinograda.

Možete rezervirati individualne obilaske ranča, dječje rođendane, team buildinge i sve druge vrste druženja, a svoj dolazak možete potvrditi putem Instagram profila, Facebook profila ili maila: [email protected].

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori