U Pepco je stigla najnovija Harry Potter kolekcija – izdvojili smo favorite
U Pepco je stigla najnovija Harry Potter kolekcija – izdvojili smo favorite

U Pepco je stigla najnovija Harry Potter kolekcija – izdvojili smo favorite

Iako nam se čini da jesen neće još tako brzo stići, nakon godišnjih odmora polako se okrećemo jesenskim trendovima i novitetima. Prve jesenske kolekcije već su preplavile police high street brendova kako bismo spremno dočekali povratak u urede i u školske klupe. Osim što na neki način predstavlja neki novi početak, jesen sa sobom donosi i onu svoju čarobnu mističnost. Maglovita i hladna jutra, zagasite boje i topli napitci. Sve su to mali užici u kojima uživamo kada zahladni. Među omiljenim aktivnostima svakako nam je i gledanje omiljenih filmova. Jedan od njih svakako jesu i serijali o najpoznatijem čarobnjaku Harryju Potteru.

Postanite dio Hogwartsa

Svijet Hogwartsa jedno je od najmagičnijih mjesta za koje bismo dali sve da zaista postoji. Kako bismo se barem malo približili toj magičnoj atmosferi uz koju smo odrastali, otvaraju se interaktivne izložbe, postoje Harry Potter Lego izdanja, a organiziraju se i obilasci studija i lokacija na kojima su snimani filmovi o ovom najpoznatijem čarobnjaku, a nedavno smo pisali i o jednoj zagrebačkoj lokaciji koja nalikuje na Hogwarts. Bez sumnje, najpopularnije su upravo kolekcije koje se odnose na serijal o Harryju Potteru, a uvijek se rasprodaju u trenu.

Čarobna kolekcija

Ovaj put izdvajamo najslađu Harry Potter kolekciju za djecu, ali i odrasle, koju možete pronaći u Pepco trgovinama. Nova kolekcija donosi jako mnogo proizvoda raspoređenih u više kategorija, počevši od dječje mode, preko školskog pribora, sve do lifestyle segmenta s proizvodima za dom.

Tu su trenirke, majice i tajice, papuče, pidžame i spavaćice, a Pepco je mislio na sve one jutarnje užitke pa u kolekciji ima i simpatične šalice i komplete za doručak. Također, tu su i modni dodaci poput prstena za djevojčice, kao i mirisne svijeće koja će vaš dom pretvoriti u čarobnu oazu. Svi ovi komadi nose prepoznatljiv lik omiljenog čarobnjaka, stoga požurite po svoje favorite jer Harry Potter kolekcija službeno je dostupna u Pepco trgovinama sve do isteka zaliha!

Foto: Pepco

Učitati još
Zatvori