U Pepco je stigla jedna od najboljih Harry Potter kolekcija – i za male i za velike!

Na našem ćete portalu redovito pronaći sve najnovije vijesti na temu najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu, a radi se – naravno – o svima nam omiljenom Harryju Potteru, koji nas je svojom magijom očarao još davnih dana!

U trenutku kada nas je spisateljica J. K. Rowling počela uvoditi u svijet malih čarobnjaka i njihovih nepresušnih avantura i sami smo bili klinci, koje je ova serija knjiga zainteresirala kao malo koja druga. Zatim su uslijedili i blockbuster filmovi u holivudskoj produkciji, koji su zacementirali zvjezdani status Harryja i njegove čarobnjačke družine, i nakon toga, komotno možemo reći, legenda je rođena!

Legenda o malom čarobnjaku uspješno živi dalje i osvaja nove generacije

Danas tako kod kuće čuvamo prva izdanja Harry Potter knjiga kao najvrjednije blago, ne propuštamo pogledati niti jedan od filmskih nastavaka kada se pojavi na televiziji, a za ovaj opus službeno smo zainteresirali i svoje najmlađe!

Dok oni rade prve korake u svijet čarobnjaštva s Harryjem u glavnoj ulozi, mi se poput male djece veselimo svakoj novoj kolekciji, proizvodu ili događanju koje nosi Harry Potter predznak. Baš zato oduševila nas je i najnovija Harry Potter kolekcija koja će danas, 19. kolovoza, ugledati svjetlo dana u Pepco trgovinama diljem Hrvatske!

Jedna od najboljih Harry Potter kolekcija dostupna je u Pepcu

U suradnji i pod licencom tvrtke TM Warner Bros. Entertainment Inc., Pepco je proizveo kolekciju koja je prvenstveno usmjerena na mališane, no ne možemo pobjeći dojmu da će oduševiti i one nešto veće!

A kada kažemo da je jedna od najboljih, to bi doista moglo biti tako, jer donosi jako mnogo proizvoda raspoređenih u više kategorija, počevši od dječje mode, preko školskog pribora i igara, sve do lifestyle segmenta s proizvodima za dom.

Za djevojčice i dječake, tu su trenirke, majice i tajice, papuče, pidžame i spavaćice, a Pepco je mislio i na one najmlađe, ponudivši i asortiman odjeće i obuće za bebe.

Istražite ovu uzbudljivu novu kolekciju u Pepcu

Svi ovi komadi nose prepoznatljivi lik i djelo obožavanog Harryja Pottera, a ondje gdje bi se klinci definitivno mogli zabaviti sa svojim roditeljima je slažući puzzle u 3D ili klasičnoj varijanti s čak 600 komada!

Što sve ova uistinu posebna Pepco linija donosi, spajajući još jednom na uspješan način kvalitetno i povoljno, istražiti možete na Pepco web stranici. I, naposljetku, požurite po svoje favorite, jer Harry Potter kolekcija od danas je službeno dostupna u Pepco trgovinama, sve do isteka zaliha!

Foto: Pepco

0