Lego najavio nove Harry Potter setove koje već sada jedva čekamo
Lego najavio nove Harry Potter setove koje već sada jedva čekamo

Lego najavio nove Harry Potter setove
koje već sada jedva čekamo

Lego kocke postale su ozbiljni kolekcionarski primjerci koje vole slagati i odrasli. Stoga Lego vrlo često iznenadi kolekcijama koje nas vraćaju u djetinjstvo, kolekcije posvećene omiljenim zvijezdama, trendovima, ili pak likovnim umjetnicima, kao i prirodi. Ovoga puta oduševio nas je još jednom najavom.

Set koji jedva čekamo

Ako ste ljubitelji Harryja Pottera, onda će vas razveseliti informacija da je Lego predstavio novu kolekciju koja bi u prodaju trebala stići 1. ožujka. Riječ je o Hogwarts domovima, točnije o zajedničkim sobama. Tako u ponudi možete pronaći sve četiri sobe najvažnijih Hogwarts domova sa svim njihovim detaljima, peharima i najvažnijim likovima. Cijena seta, odnosno jedne sobe bit će 34,99 eura. Lego do sada u svojoj ponudi ima nekoliko različiti setova posvečenih ovom najpoznatijem čarobnjaku.

Gryffindor soba

Obožavatelji Harryja Pottera sigurno će uživati u slaganju LEGO sobe Gryffindora. Set se sastoji od 285 dijelova, a uključuje grb kuće Gryffindor i vješalicu za izlaganje na zidu. Gryffindorova zajednička soba otkrit će vam autentične detalje uključujući kamin, sjedala i šahovsku ploču. Ploča koja se uvlači stvara čarobne 3D efekte, uključujući sliku Siriusa Blacka koja se pojavljuje u vatri i trofej koji pokazuje 1. ili 4. mjesto.

Također tu su i minifigure Harryja Pottera, Angeline Johnson i Nevillea Longbottoma, plus Zlatna zvrčka i Gryffindorov mač.

Slytherin soba

Ova LEGO soba sadrži grb Slytherina i vješalicu, pa tako nakon što završite slaganje, sobu možete izložiti na zid. Soba sadrži detalje Slytherinove zajedničke sobe s kaučem, svjetiljkama i stepenicama. Reflektirajuća ploča stvara čarobne 3D efekte, uključujući oči čudovišta, svjetlo koje se pali i gasi, tajnu poruku koja se pojavljuje u ormariću i još mnogo toga.

Ovaj set uključuje i tri minifigure likova – Draco Malfoy, Pansy Parkinson i Blaise Zabini kao i figuricu zmije. Autentični detalji, praktičnost i 349 dijelova ovoga seta, razlozi su zbog kojih će svaki ljubitelj Harry Potter franšize zavoljeti ovu kolekciju.

Hufflepuff soba

LEGO® Harry Potter™ Hufflepuff™ House sadrži otisnutu pločicu s grbom Hufflepuffa i vješalicu za zid. Zastava ujedno služi za otvaranje seta u kojem se skrivaju razni čarobni detalji biljem ispunjene dnevne sobe Hufflepuffa. U sobi se nalazi i stol prekriven različitim elementima hrane. Set također uključuje minifigure Cedrica Diggoryja, Susan Bones i Hannahe Abbott s dodacima uključujući škare, kantu za zalijevanje, pribor za jelo i Hufflepuffovu šalicu.

Ovaj se set sastoji od 313 dijelova, visok je preko 20 cm i širok 13 cm – kao i preostala tri, dovoljno malen da stane u svaki ruksak.

Ravenclaw soba

Ovaj set sadrži grb Ravenclawa i vješalicu za izlaganje na zidu. Kada se otvori Ravenclawova zajednička soba, iznenadit će vas brojni detalji poput stola, knjiga, 2 sjedala i 2 svjetiljke te mnoge druge sitnice. Oživite scenu s minifigurama Cho Chang, Lunom Lovegood i Michaela Cornera.

Set se sastoji od 305 dijelova, a u slaganju ovih LEGO kockica uživat će i odrasli i djeca.

Sve u svemu, jedva čekamo početak ožujka i ovaj, još jednan u nizu, čarobnih setova.

Foto: Unsplash, LEGO

Učitati još
Zatvori