Kad se vraćaju najpopularnije serije s novim sezonama?

Kad se vraćaju najpopularnije
serije s novim sezonama?

Pandemija je, sad već svi znamo, zaustavila razne grane industrija i nepovratno ih promijenila. Između ostalih i onu filmsku i televizijsku zbog čega su izostale brojne premijere kojima smo veselili proteklih mjeseci. Iako smo u međuvremenu dobili nekolicinu novih serija (koje smo također pogledali u dahu), najviše nas zanima kad će stići nove sezone omiljenih hitova, kako s Netflixa, tako i s drugih streaming servisa. Proučili smo o kojim se serijama i što zna te kad bismo mogli očekivati nastavke raznih priča…

Sex Education

Comfort food i serije

Jedna od omiljenih teen serija koja na dojmljiv način progovara i o ozbiljnijim temama dobiva i treću sezonu. ‘Sex Education’ jedna je od najuspješnijih Netflixovih serija koja prati nekoliko tinejdžera i svakojake nedaće s kojima se suočavaju – na istovremeno urnebesan i dirljiv način. Treća sezona potvrđena je još u veljači 2020. godine, ali zbog pandemije je snimanje dovršeno tek ovog ožujka. Tako se nova sezona može očekivati tijekom 2021. Neki strani mediji tvrde da bismo je mogli dobiti već u srpnju ili kolovozu, ali još uvijek nema službene potvrde ili trailera. Dobra je vijest kako se sva važna lica vraćaju, a stižu i nova glumačka lica poput Jemime Kirke, Dua Saleh i Jason Isaacs.

Stranger Things

Stranger Things treca sezona 2

Iako još nemamo točan datum premijere četvrte sezone, sa sigurnošću možemo reći da je snimanje ‘Stranger Things’ ponovno u tijeku. Preko Instagram objave koju je službeni profil produkcije objavio u listopadu, dobili smo potvrdu da je tim opet u akciji. Ako daljnje snimanje prođe bez poteškoća, možemo puni optimizma očekivati povratak u bizarni svijet Hawkinsa u drugoj polovici ove godine. Sve detalje nove sezone možete pročitati ovdje.

La Casa de Papel

La Casa de Papel

Najgledanija strana serija na Netflixu prošle je godine, upravo tijekom karantene, izbacila četvrtu sezonu i to mnogima najbolju i najluđu dosad. Produkciji je trebalo dugo da potvrdi petu sezonu, ali to su učinili u kolovozu 2020. godine i dodali da će ‘pljačka doći kraju’ što ujedno znači da je posljednja u pitanju. Snimanje pete sezone navodno je završilo u veljači ove godine. Iako se šuškalo da će serija izaći u travnju, to se nije ostvarilo. Konkretnog datuma još uvijek nema, ali Netflix je potvrdio da bi serija trebala izaći do kraja 2021. godine. Neki mediji komentiraju da bi se moglo dogoditi da petu sezonu prepolove i da prva polovica stigne u kolovozu.

Dotad smo kreirali listu serija sličnih genijalnoj ‘La Casa de Papel’ s kojima će nam vrijeme brže proći!

Lupin

nova-sezona-serije-Lupin

‘Lupin’ je streaming iznenađenje s početka ove godine. Francuska serija oduševila je publiku s Omarom Syjem u glavnoj ulozi. Trailer za drugi dio ‘Lupina’ već je izašao pa je to potvrdilo sumnje da je serija snimljena do kraja, ali prepolovljena na dvije sezone. Streaming div Netflix potvrdio je da drugi dio izlazi ovog ljeta!

The Flight Attendant

Caley Cuoco uspješno se otela sitcomu ‘Big Bang Theory’ u genijalnom hitu ‘The Flight Attendant.’ Glumica je dobila brojne pohvale za svoju izvedbu u triler seriji u kojoj glumi stjuardesu koja se jedno jutro budi pored mrtvog tijela ne shvaćajući što se dogodilo. HBO je potvrdio da se priča nastavlja u drugoj sezoni. Snimanje druge sezone još nije počelo pa je tako vjerojatno da će serija izaći tek u prvoj polovici 2022. godine.

Dead to Me

Dead to Me

Linda Cardellini i Christina Applegate bile su tandem koji je potpuno iznenadio u seriji ‘Dead to Me’ 2019. godine. Priča o dvije žene koje veže bizarna sudbina i jeziva djela nastavila se na drugu sezonu prošlog proljeća. Prošlog je ljeta kreatorica serije, Liz Feldman, potvrdila da je na putu i treća sezona serije! Snimanje traje od siječnja do polovice travnja pa strani mediji nagađaju da bi serija mogla stići ove jeseni na Netflix.

Bridgerton

Bridgerton-knjige

Za obožavatelje ‘Bridgertona’ dobre su vijesti što druga sezona svakako dolazi i to su iz produkcije i potvrdili. Međutim, snimanje je tek počelo s proljećem što znači da su male šanse da ćemo spletke u visokom društvu Londona gledati prije samog kraja 2021. godine. Možda ponovno dobijemo premijeru serije oko Božića! Također, ono što znamo je da će se fokus priče prebaciti na Lorda Anthonyja Bridgertona koji želi dominirati novom društvenom sezonom.

Euphoria

Nove serije u siječnju 2021. - Euphoria specijal 2 cover

‘Euphoria’ je jedna od onih serija koje već predugo čekamo s drugom sezonom, posebice s posljedicama koje je pandemija ostavila na TV industriju. Na ljeto 2019. kad je izašla prva sezona s potpisom Sama Levinsona i osvojila sijaset pohvala zbog prikaza generacije Z i njezinih problema, odmah je potvrđena i druga sezona. Snimanje je počela tek nekoliko dana prije nego što je svijet morao stati zbog širenja epidemije. Srećom, između dvije sezone Levinson, Zendaya i Hunter Schafer dogovorili su snimanje dva specijala ‘Rue’ i ‘Jules’ u kojima smo dobili sneak peek o dvije protagonistice. Snimanje druge sezone ponovno počinje 5. travnja pa ćemo je najvjerojatnije gledati tek rano u 2022.

You

You serija

Treći dio priče o sociopatu Joeu Goldbergu i njegovim opsesijama na putu je do publike! Iako Netflix nije potvrdio točan datum, kad je izašla vijest o izlasku novih epizoda, potvrdili su da će iste osvanuti tijekom 2021. godine. Snimanje je počelo u studenom prošle godine, a osim postojećih, stižu nam i neki novi likovi koji će Joeu zasigurno dodatno zakomplicirati život. Nakon velikog cliffhangera u prošloj sezoni i šokantnog preokreta, baš sve je moguće u trećoj sezoni serije ‘You’ koja je podijelila publiku.

Succession

Succession

Ako još uvijek niste pogledali ‘Succession’, to je svakako jedna od naših preporuka za prvu slobodnu večer koju uhvatite! Dramatičan rasplet događaja i odnosa u obitelji Roy koja upravlja jednim od najvećih konglomerata medija i zabave na svijetu potpuno je osvojila kritiku i gledatelje. Nakon dvije sezone, HBO je potvrdio i treću. ‘Succession’ je još jedna serija kojoj je pandemija stopirala snimanje. Glumačka ekipa vratila se na set u siječnju, ali producenti su za Deadline otkrili da će datuma izlaska ovisiti o situaciji s koronom, cijepljenjem i tempom kojim će se serija snimati. Najvjerojatnije je da će na streaming doći krajem 2021. ili početkom 2022. godine.

Foto: IMDb, Profimedia.hr, screenshot

Učitati još
Zatvori