Samo nas nekoliko dana dijeli od novih epizoda genijalne serije ‘Euphoria’

Samo nas nekoliko dana dijeli od novih epizoda genijalne serije ‘Euphoria’

Ako bismo morali izdvojiti seriju koja je obilježila prošlu godinu, a ove nizom prestižnih nagrada izbacila novo hollywoodsko lice to bi morala biti ‘Euphoria’ i njezina zvijezda Zendaya. HBO je teen dramu lansirao tek kao antidot Netflixovoj kontroverznoj ’13 Reasons Why’, ali uspjeh koji je polučio tinejdžerskom dramom ne može se ni uspoređivati s onim Netflixove osrednje serije.

Mnogi od nas ne mogu dočekati drugu sezonu koja ima nekolicinu neodgovorenih pitanja za obraditi i baš zato nas je vijest da 7. prosinca na HBO GO-u izlaze dvije posebne epizode ‘Euphorije’ – oduševila!

Prisjetimo se, Sam Levinson pomaknuo je granice young adult žanra i uvjerljivo kreairao možda najbolju i najpotresniju tinejdžersku seriju uopće. Glavni fokus je fokus bio post-rehab putovanje Rue (glumi ju Zendaya), 17-godišnjakinje koja se vraća u školu s mračnom prošlošću iza nje. Njezin društveni život čini prepoznatljiva podjela vršnjaka, od potkupljivog sociopatskog sportaša Natea (Jacob Elordi iz Kissing Bootha) do seksualno nesigurnog studenta Chrisa (Algee Smith iz ‘The Hate U Give’), svjesna Kat (model Barbie Ferreira) do nove djevojke Jules (trans aktivistica Hunter Schafer). Rue je očarana Julesom i njih dvije započinju intenzivno prijateljstvo, ali je uzrokovalo mnoge oluje.

‘Euphoria’ specijal dolazi u dva nastavka. Prvi izlazi pod nazivom ‘Trouble Don’t Last Always’ i suočava nas s Rue neposredno nakon što ju je Jules ostavila te njezinim pokušajem proslave Božića. O drugoj se ‘Euphoria’ specijal epizodi ništa ne zna, ali samo nas nekoliko dana dijeli od mini spektakla za obožavatelje genijalne serije.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori