Prvi pogled na novu knjigu iz serijala po kojem se snima Netflixov hit ‘You’

Prvi pogled na novu knjigu iz serijala po kojem se snima Netflixov hit ‘You’

Priča o Joeu Goldbergu fascinirala je gledatelje Netflixa i vrlo brzo postala jedna od najiščekivanijih serija na streaming divu. ‘You’ je nastala po serijalu knjiga autorice Caroline Kepnes. Iako postoje određene razlike u , Netflixova je uspješnica na početku većinom pratila jezivog protagonista kao i u knjizi. Priče se kasnije granaju različito pa je tako teško naslutiti radnju treće sezone serije po novoj knjizi. No, u drugoj se sezoni, unatoč brojnim razlikama, veliki je dio romana inspirirao seriju.

Caroline Kepnes prvi je put otkrila naslovnicu treće knjige pod nazivom ‘You Love Me.’ Knjiga bi trebala izaći u prodaju u travnju 2021. godine, a Kepnes je u intervjuu ispričala kakvu će radnju treći nastavak pratiti.

Nakon događaja iz knjige ‘Hidden Bodies’ (na kojoj se temeljila druga sezona serije) “Jo je ponosan na sebe jer bi mnogi ljudi na njegovom mjestu pali u mračne misli nakon onoga što je on prošao. Sretan je i odlučio je da će biti bolja osoba.” Službeni opis knjige na stranici Penguin Random House otkriva nam da je Joe više nego ikad spreman za osnovati obitelj – pa čak i ako riskira vlastiti život. No, u trećoj knjizi jezivi protagonist seli na idilični otočić jer se zasitio života u gradu i Love, a tamo upoznaje knjižničarku koju namjerava osvojiti. No, nešto ju razlikuje od svih prijašnjih ‘ljubavi’ – ona već ima savršenu obitelj.

Treća je sezona serije već potvrđena, a Netflix je otkrio da će izaći 2021. godine.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori