Skandi dom prepun detalja koji bismo rado posudili

Skandi dom prepun detalja koji
bismo rado posudili

Minimalizam na skandinavski način

Domovi skandinavskih dizajnerica interijera ne prestaju oduševljavati  jednostavnom, a tako profinjenom estetikom. Čiste linije i neutralne boje, decentan i nenametljiv dizajn s tek ponekim upečatljivim detaljima opisuje i dom Annike Sahlén koji smo pronašli na njezinom Instagram profilu kojega čine uistinu lijepe fotografije. Inspirativne, umjetničke i životne.

Crno-bijele kombinacije i minimalizam osnova su uređenja u interijeru ovog skandinavskog doma.

Crno – bijeli detalji

Ono što ovaj dom čini posebno zanimljivim su detalji. Neki od zidova popunjeni su crno-bijelim fotografijama, slikama i crtežima. Gomila knjiga daje poseban ugođaj jer osim što knjige oplemenjuju čovjeka, oplemenjuju i prostor u kojem pojedinac boravi.

Bijele svijeće i crni svijećnjaci, gotovo nemarni crteži na zidovima, svijetle nijanse na zidovima i tamni drveni manještaj savršeno su uklopljeni u ovaj stan čije bismo detalje koji mu daju karakter vrlo rado posudili i unijeli ne samo u svoj dom već i u radno okruženje. Svaki detalj u ovome je stanu zanimljiv, duhovit ili pak šalje snažnu poruku. Opisuje ono što vlasnicu stana zanima, oslikava njezin karakter i sfere interesa pa je zbog svega toga dodatno šarmantan i topao.

Posebno nam se sviđaju lampe, svjetiljke i lusteri koji dodatno oplemenjuju ovo mjesto i čine ga profinjenim. Blagovaonica je posebno elegantna u kontrastnim kombinacijama tamnog i svijetlog drveta, a detalj na slici koji se tako skladno uklapa s lusterom je usitinu dobra ideja.

Dominacija prirodnih materijala i prirodnih tonova, prekrivači, jastuci i naslonjači ovaj stan pretvaraju u cosy zonu uživanja s naglaskom na intelektualno i inspirativno okruženje.

Stoga, ukoliko planirate osvježiti svoj interijer detaljima koji će mu udahnuti novi život, ovaj je stan odličan izvor inspiracije i jednostavnih rješenja koja sjajno funkcioniraju u modernom domu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori