Omiljena zagrebačka slastičarnica ima nove ljetne napitke za vruće dane

Omiljena zagrebačka slastičarnica ima nove
ljetne napitke za vruće dane

Slastičarnica b041 već je godinama jedna od omiljenih slatkih adresa u Zagrebu. Smještena u Masarykovoj ulici, b041 je mjesto gdje se rado okupljaju svi koji uz šalicu kave žele uživati u kuglici sladoleda ili nekom drugom slatkom zalogaju. Od čokoladnih do voćnih okusa, veganski i kremasti sladoledi u b041 osvajaju već na prvi liz, a isto možemo reći i za njihove kolače i druge slastice kojima je uistinu teško odoljeti.

Vrijedni i kreativni tim slastičarnice b041 svakodnevno radi na novim receptima i novoj ponudi pa ste možda već primijetili nove ukusne napitke u kojima možete uživati u njihovom divnom interijeru ili dok hvatate hlad na terasi. Već dva mjeseca tako ovdje možete naručiti Dalgona kavu, koja je postala totalni hit u vrijeme izolacije. Ledena i kremasta, Dalgona je odličan izbor za vruće ljetne dane, baš kao i novi osvježavajući napitci kojima je slastičarnica ovih dana dodatno obogatila svoju ponudu.

Shakeovi sa sladoledom i osvježavajuća pića

U vrućim danima svi tražimo nešto čime ćemo se osvježiti. Sladoled nam je pritom na vrhu liste, a kad dolazi u obliku kremastog shakea, nema boljeg! Kombinacija ledenog pića i deserta zadovoljit će svakog sladokusca, a možete birati između 3 varijante: jagoda-vanilija, lješnjak-karamela i choco cookie.

Jagoda-vanilija
Lješnjak-karamela
Choco cookie

Osim shakeova, b041 ima i nova osvježavajuća ljetna pića, idealna za trenutke kad poželite ugasiti žeđ. Domaća aromatizirana voda, limunada od jagode i ledeni čaj također su novost u ponudi.

Ako ste ostali u Zagrebu i trebate predah, svakako svratite u Masarykovu 25 i uživajte u svim slatkim delicijama koje nudi slastičarnica b041.

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori