Pretplata na specialty kavu uz koju sad možete naručiti i knjigu

Pretplata na specialty kavu uz koju sad
možete naručiti i knjigu

Knjiga i kava su najbolji spoj

Nećemo vam otkriti ništa novo kad kažemo da su kava i knjiga oduvijek bili savršen par. Kod njih se skupa rađaju ideje, potiču emocije, pružaju nam utjehu i vode nas na putovanja diljem svijeta.

Povodom drugog rođendana web shopa, Karibu Kaaawa tim odlučio je osvježiti perjanicu svoga web shopa, pretplatu na kavu. Za sve koji ne znaju, pretplatom na kavu, na period koji sami odaberete (mjesec po mjesec; 3 mjeseca ili 12 mjeseci), na vaša vrata će svaki mjesec stići jedna, dvije ili tri kutijice kave. Dostava ovih vrhunskih kava malih europskih pržionica zasada je dostupna unutar Hrvatske. Kako bi ovaj inovativan koncept učinili još zanimljivijim, odlučili su ga okititi novim ruhom te od sada uz pretplatu na kavu možete odabrati i knjigu. Više o samom konceptu potražite na www.karibukaaawa.com.

Ana Buljan i Ivana Zec, vlasnice Karibu Kaaawe

Karibu Kaaawa vam omogućuje da uz pretplatu na kavu naručite i knjigu

Svoju platformu web shopa odlučili su ponuditi malim neovisnim izdavačima i second-hand knjižarama koji će uz proizvod Pretplate na kavu moći ponuditi i neku svoju knjigu. 

Ovaj novi projekt započeli su s bibliotekom Čitaj Knjigu te se trenutno u ponudi nalaze tri naslova koja možete odabrati uz tromjesečnu i godišnju pretplatu na kavu: David Gilmour: Filmski klub; Hyeonseo Lee: Djevojka sa sedam imena; te Niki Louda: Novac, rizik, život

Ovo je samo jedna od planiranih aktivnosti vezanih uz razvoj e-trgovine i samoga brenda Karibu Kaaawe.

Foto: Karibu Kaaawa

Učitati još
Zatvori