Prvi hrvatski webshop za strastvene kavoljupce

Prvi hrvatski webshop za
strastvene kavoljupce

S coffee shopom Karibu Kaaawa na zagrebačkoj Trešnjevci upoznali smo vas nedugo nakon otvaranja, u siječnju 2018. godine. U više od godinu dana koja je protekla otada, ova je mala oaza mira, tišine i dobre kave, postala zaista omiljeno mjesto svih onih koji žive u blizini, ali i gostiju kojima nije problem “potegnuti” malo više zbog dobre kave. Zapad grada ne obiluje takvim lokacijama pa ih se isplati imati unaprijed mapirane kada se zaželite ukusne jutarnje šalice.

Karibu Kaaawa webshop

Od samih početaka kafića bilo je u planu pokrenuti online trgovinu koja bi na jednom mjestu okupljala sve brendove specialty kave kakvu imaju u svojoj svakodnevnoj ponudi. Naime, Ivana i Ana, vlasnice Karibu Kaaawe, iz biranih malih i nezavisnih, (zasad samo) europskih pržionica, dobavljaju različite vrste kave koju poslužuju u kafiću, a sada sve te, većinom nama nedostupne brendove, možete i kupiti putem njihovog webshopa za specialty kavu i chai latte.

Među brendovima kave, koji se stalno nadograđuju, nalazi se i hrvatski Cogito Coffee, a zatim i Normo, Berlin Fjord Coffee Roasters, OR Coffee, Roststatte Berlin, Flying Roasters… Osim kave, tu je i chai latte brend Chalo sa svojim vrstama čaja s mlijekom.

Osim što su svakodnevno na adresi Ozaljska 34, Karibu Kaaawa sudjeluje i u nadolazećem R’n’B Weekend Festivalu, od 23. do 25. svibnja 2019. Festival obuhvaća sve segmente kulture barova i restorana, a ove će godine, između ostalog, naglasak biti i na kavi.

Pretplata

Istinski obožavatelji kave i oni koji vole degustirati različite kave iz različitih pržionica mogu putem webshopa odabrati opciju pretplate na sve nove vrste kave. Svaki mjesec u fokusu će biti jedna vrsta određene pržionice koja će odmah stići i na vašu adresu. Možete birati period od 3, 6 ili 12 mjeseci, a kutija s kavom od 250 g stići će na vaša vrata početkom mjeseca.

Kutija iznenađenja

A želite li iznenaditi nekog drugog, jednako entuzijastičnog kavoljupca, onda u Karibu Kaaawa webshopu možete odabrati i poklon kutiju. Osnovna ideja proizvoda je da se aktiviraju sva osjetila – kavom (ili drugim napitkom koji izaberete iz ponude) ćete probuditi osjetila okusa i mirisa, a drugim predmetom iz kutije osjetila vida i opipa, a možda čak i sluha.

Svaka kutija je osmišljena i razvijena u suradnji s jednim od Karibu Kaaawa partnera (obrazovne institucije, umjetnički/dizajnerski/arhitektonski studiji, startup kompanije) s ciljem promoviranja hrvatskog poduzetništva, dizajna, umjetnosti i kulture. Trenutna suradnja ostvarena je sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu.

Svaka kutija je svijet u malom – u njoj se susreću afrička ili južnoamerička kava, vrijedna ruka pržioničara kave iz nekih od europskih gradova i predmet izrađen u Hrvatskoj. Klikom na jednu od kutija iznenađenja odaberite vama najzanimljiviju i najuzbudljiviju kutiju te uživajte u kavi i/ili čaju s mlijekom i iznenađenju.

Karibu Kaaawa i Journal.hr za dvoje su sretnika pripremili dvije kutije iznenađenja koje će dobitnike čekati na adresi kafića – u Ozaljskoj 34.

Sve što morate napraviti jest poslati mail na adresu [email protected], u predmet maila staviti KARIBU KAAAWA i u mail napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu) te koju kutiju želite – s kavom ili chai latte napitkom.

Također, kako biste bili u prilici osvojiti poklon kutiju, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti barem jednu osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do srijede, 22. svibnja u 12 sati, nakon čega ćemo objaviti sretne dobitnike.

Dobitnice su Željana Popović i Marija Šarac. Čestitamo!

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori