Ovaj zagrebački kafić vam omogućuje da se pretplatite na kavu

Ovaj zagrebački kafić vam omogućuje
da se pretplatite na kavu

S coffee shopom i web shopom Karibu Kaaawa već smo vas upoznali, ali ako se ipak tek prvi put susrećete s njhovim imenom, dopustite da ih ukratko predstavimo.

Brend je nastao krajem 2017. godine s coffee shopom Karibu Kaaawa na zagrebačkoj Trešnjevci. Mjesto je to gdje u miru i tišinu možete uživati u vrhunskim kavama (eng. specialty coffee) koje vlasnice Ivana i Ana dobavljaju iz biranih malih i nezavisnih europskih pržionica. Sve te različite vrste kave koje se poslužuju u kafiću od prošle godine možete i kupiti putem njihovog webshopa.

Pretplata na kavu

A svi oni istinski obožavatelji kave, kao i oni koji vole degustirati različite kave iz različitih pržionica, mogu putem webshopa odabrati opciju pretplate, koncept koji je jedinstven u Hrvatskoj i regiji. Možete birati period pretplate od 3, 6 ili 12 mjeseci, a svaki će mjesec na vaša vrata stići nova vrećica kave od 250 g. Uz pretplate od 6 i 12 mjeseci, osim kave dobit ćete i mali poklon iznenađenja.

Mi svaki mjesec za svoje pretplatnike biramo kavu i drugu pržionicu iz Europe koja može biti u zrnu ili mljevena, ovisno o njihovim željama. Kod svih kava radi se o vrhunskim arabicama čiji se prinicipi poslovanja temelje na fair traideu. Pržionice odabiremo s pažnjom i prema feedbacku naših gostiju koji su već kušali kave tako da pretplatnici budu zadovoljni pri svojim dnevnim ritualima ispijanja kave. S pretplatnicima s vremenom uspostavimo i osobniji kontakt pa nam oni putem maila ili susreta kažu svoj feedback na prethodnu kavu i obično s nestrpljenjem iščekuju novu, ispričala nam je Ana.

Oni koji su već pretplaćeni i preporuče nekog novog, na svoju sljedeću pretplatu mogu dobiti kod s popustom od 10 %. Cijene se kreću od 240 kuna za pretplatu od 3 mjeseca, 480 kuna za 6 mjeseci te 960 kuna za 12 mjeseci. Sve opcije imaju pogodnost djelomične besplatne dostave, koja je za Zagreb besplatna u svim slučajevima.

Karibu Kaaawa i Journal.hr jednu sretnicu ili sretnika daruju tromjesečnom besplatnom pretplatom!

Sve što morate napraviti jest poslati mail na adresu [email protected], u predmet maila staviti KARIBU KAAAWA i u mail napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu).

Također, kako biste bili u prilici osvojiti pretplatu, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti barem jednu osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do ponedjeljka, 09. ožujka u 12 sati, nakon čega ćemo objaviti sretnu dobitnicu odnosno dobitnika.

UPDATE: Dobitnica je Lucija Prusac. Čestitamo!

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori