Dunja Ignis ima novu kolekciju keramike u živopisnim bojama
Dunja Ignis ima novu kolekciju keramike u živopisnim bojama

Dunja Ignis ima novu kolekciju
keramike u živopisnim bojama

Dunja Ignis brend je umjetnice Martine Bilan koju pratimo već godinama, a koja nas svakom svojom novom kolekcijom keramike ostavi bez daha. Već smo pisali o njezinoj zimskoj, ali i ljetnoj keramici, a sada nas je osvojila nekim novim malo drugačijim predmetima koje totalno vidimo u našim interijerima.

Dunja Ignis

Kada pomislimo da je napravila svoje najbolje radove, svojim novim umjetničkim kreacijama u keramici, Martina nas potpuno razuvjeri. Njezina keramika i ilustracije na njoj prava su mala umjetnička djela i ne možemo im se prestati diviti. Bilo da su to plivačice na tanjurima i šalicama ili pak da svojom keramikom priziva blagdane, njeni motivi itekako su posebni. Ovoga puta odvažila se u malo drugačije oblike koje je obojala u “sladoledne motive i boje” koje savršeno mogu razbiti monotoniju u svakom kuhinjskom ormariću.

Malo drugačija keramika

Nove keramičke čaše idealne su za sladoled, ukusne deserte, ali bez problema u njima možemo zamisliti i najukusnije koktele. Izgledom podsjećaju na tulipane u punom cvatu i već vidimo da bih romantične duše itekako mogle obožavati. S druge strane, candy stolne lampe svaki će radni stol pretvoriti u omiljeno mjesto u stanu. Među novitetima su i keramičke candy šalice za kavu kakve još nismo vidjeli, a koje bi mogle uljepšati svačije jutarnje rituale.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori