Uz keramiku iz Kats Clay Studija još više ćete zavoljeti jutarnje rituale
Uz keramiku iz Kats Clay Studija još više ćete zavoljeti jutarnje rituale

Uz keramiku iz Kats Clay Studija još više
ćete zavoljeti jutarnje rituale

Iako smo već zaboravili na ljeto i more, što nam nikako nije drago, pokušavamo ga što duže zadržati u našim mislima, pogotovo sada kada kreće lošije i hladnije vrijeme. Upravo nam razni predmeti mogu evocirati uspomene na najljepše doba u godini i to na tako jednostavan način. Neki od tih predmeta su oni keramički. Kats Clay Studio s otoka Krka radi upravo takve predmete. Na prvi pogled u nas unose tu svježinu ljeta i samo možemo zamisliti kako bi nam bilo divno svakoga jutra upravo prvu kavu ispijati iz tih šalica.

Uljepšajte si jutro

Jutarnji rituali aktivnosti koje svi mi prakticiramo kako bismo započeli dan na produktivan i pozitivan način. Ovi rituali pomažu u buđenju, fokusiranju, osvježavanju i pripremi za sve što nas taj dan čeka. No, upravo taj trenutak ispijanja jutarnje kave može biti sjajna uvertira u pozitivan dan. Zašto onda upravo tim ritualima ne posvetiti više pažnje? Nema nam ljepše nego ispijati omiljeni jutarnji napitak iz predivne šalice za koju znamo da je pravo malo umjetničko djelo, handmade, rađena s ljubavlju.

Kats Clay Studio

Kats Clay Studio mali je otočki raj za sve ljubitelje posebnih keramičkih predmeta. Osim šalica, koje su nam prve zapele za oko, ovaj studio proizvodi i razne druge predmete od ukrasa do nakita. Njihove ogrlice pravi su bombončići. Sve informacije kao i pregled svih predmeta i cijene potražite na njihovom Instagram profilu.

Učitati još
Zatvori