Wonka – Nakon filma, stigla je i knjiga o omiljenom liku
Wonka – Nakon filma, stigla je i knjiga o omiljenom liku

Wonka – Nakon filma, stigla je i
knjiga o omiljenom liku

Osim na velikim ekranima, u čokoladnom svijetu Willyja Wonke! Kroz najčokoladniju avanturu ikad – u kombinaciji čarolije i glazbe, kaosa i emocija – vodi vas roman Wonka i otkriva kako je izgledalo putovanje mladog Wonke prije otvaranja najpoznatije tvornice čokolade na svijetu.

Zaronite u priču o tada još nepoznatom čarobnjaku čokolade, čiji je životni put do uspjeha ispričan s nevjerojatnim humorom i emocijom. Grizite zajedno s njim čokoladne ideje koje će, gric po gric, promijeniti svijet… Jer za Willyja Wonku najbolje stvari u životu započinju snom.

Wonka knjiga

Roman Wonka inspiriran je izvanrednim glavnim likom iz bezvremenskog dječjeg klasika Roalda Dahla Charlie i tvornica čokolade (1964.) i napisan prema scenariju za film Wonka (2023.) režisera Paula Kinga, ujedno i koautora scenarija zajedno sa Simonom Farnabyjem.

Među korice knjige uzbudljivu je pripovijest prenijela Sibéal Pounder. U prijevodu Jelene Pervan u izdanju naklade Znanje, knjiga je dostupna u svim knjižarama i na webshopu Znanja po cijeni od 14,90 eura.

 

wonka

Podsjećamo film prati mladog Wonku i priču kako je uopće postao kralj čokolade. Riječ je o pravoj avanturi s plesnim i glazbenim brojevima, a i mi smo se našli među onima koji su s veseljem jedva dočekali vidjeti ga. Naših dojmova možete se prisjetiti ovdje.

Foto: PR, IMDb

Učitati još
Zatvori