Idete li na koncert Die Antwoord u Zagrebu?

Idete li na koncert Die Antwoord u Zagrebu?

antwood 3 post

Die Antwoord su bez sumnje jedna od najvećih senzacija u glazbenom svijetu, a u gotovo desetljeće postojanja bend ne prestaje iznenađivati svojom pojavom. Hrvatska je dugo čekala na njihov dolazak, a premijerni nastup na rasporedu je u ponedjeljak 13. lipnja u paviljonu 9 Zagrebačkog Velesajma.

Rap-rave atrakcija iz Cape Towna u Južnoafričkoj Republici osnovana je 2008. godine, a članovi su reperi Ninja i Yo-Landi Visser te DJ Hi-Tek. Ovaj trojac uzdrmao je glazbenu scenu sa svojom provokativnim glazbom i pojavom koje prate viralni spotovi i adrenalinski nastupi. ‘Enter the Ninja’, ‘Evil Boy’, ‘I Fink U Freeky’ i ‘Fatty Boom Boom’, ‘Pitbull Terrier’ ili ‘Ugly Boy’ pjesme su koje su ostale zabilježene u popularnoj kulturi i prenose zef filozofiju benda koja se munjevito proširila po svijetu.

antwood 2 post

Zbog svog specifičnog glazbenog izričaja, prepoznatljivosti članova benda i divlje energije Die Antwoord je zaradio epitet benda koji se ni sa čime ne može usporediti i mora se doživjeti uživo. Njihov samostalni i premijerno hrvatski nastup dogodit će se u Paviljonu 9 na Zagrebačkom Velesajmu 13. lipnja. Cijena ulaznica u pretprodaji je 170kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 200kn. Službena prodajna mjesta su Dirty old shop, Tratinska 18, Rockmark, Berislavićeva 13, Aquarius CD Shop, Varšavska 13, Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a te prodajna mjesta eventim.hr.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori