Koncert koji čekamo: Prekosutra riječki Jonathan stiže u Vintage industrial Bar
Koncert koji čekamo: Prekosutra riječki Jonathan stiže u Vintage industrial Bar

Koncert koji čekamo: Prekosutra riječki Jonathan stiže u Vintage industrial Bar

Jedan od najznačajnijih bendova nove generacije, kojeg pratimo već nekoliko godina, Jonathan, probili su se među najcjenjenije i koncertno najjače bendove regije. To su potvrdili i nastupima u većini najvažnijih klubova i festivala, svirkama uz divove kao što su Editors i Killers, ali i dugačkom američkom klupskom turnejom započetom na SXSW-u. Titulu jednog od najboljih live bendova zacementirali su i “Rock&Off” nagradom za najboljeg koncertnog izvođača. Ako ih dugo niste slušali live, evo idealne prilike – u četvrtak u Vintage Industrial Baru. 

Jonathan 02

Ususret novom albumu

Uz iščekivanje novog albuma, bit će ovo sjajna prilika čuti i pjesme poput “Maggie”, “I Never Meant To Be There”, “Mama I’m Ready”, “Seasons”, “Try To Get Even” i presjek karijere benda koji svakim novim nastupom opravdava titulu jednog od najboljih live bendova regije. Bend je nedavno izbacio i novi singl “One Minute” koji će se naći na njihovom nadolazećem studijskom albumu. Treći singl koji najavljuje novi materijal nastavlja se na prethodne “Falling” i “Have It All”, a  novi album kojeg upravo završavaju uskoro će biti dostupan i željno ga iščekujemo. 

Zagrebačka publika

Ovaj riječki bend od početka karijere ima sjajan prijem kod zagrebačke publike, a ovom rock and roll poslasticom lako ćemo uklizati u zagrijavnaje pred vikend koji je pred nama prepun brojnih zanimljivih događanja. Jonathan je riječki glazbeni sastav nastao 2011. godine. Čine ga nekadašnji članovi Leta 3, Saliona, Mlata, Pasa, Mandrila. Osniva ga 2011. godine grupa bliskih prijatelja te prave svoj debi na hrvatskoj glazbenoj sceni 2013. godine singlom Maggie. Singl postaje hit po izlaženju te ga prati izlazak albuma prvijenca Bliss. Stil njihove glazbe često se uspoređuje s bendovima poput Franza Ferdinanda, The Strokesa i Queens of the Stone Agea. Iza njih su tri studijska albuma, a uskoro će svjetlo dana u gledati i četvrti.

johnatan-naslovna

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori