Vanda Winter predstavlja autorsku pjesmu Sve oko nas
Vanda Winter predstavlja autorsku pjesmu Sve oko nas

Vanda Winter predstavlja autorsku
pjesmu Sve oko nas

Glumica i etablirana vokalna solistica Vanda Winter nakon gotovo 20 godina prisutnosti na sceni najavila je svoj novi album. Dosad predstavljen baladama Lako i Ako me prestaneš voljeti, s potpisom Aljoše Šerića uvukla nas je u svoj raskošni vokalni bajkoviti glazbeni svijet, nakon čega je u suradnji s producetom i autorom Zvonimirom Dusperom Dusom donijela i ponešto brže ritmove u singlu Nađi nju.

Objavom novog singla Sve oko nas Vanda nastavlja u up-beat tempu, a ovog se puta predstavlja i autorski, budući da tekst pjesme potpisuje sama, dok je glazbu radio svjetski priznati gitarist i producent hrvatskih korijena Yogi Lonich.

Yogi Lonich radio je glazbu za ‘Sve oko nas’, a pjesmu je dodatno oplemenio i instrumentalnim dionicama u vlastitioj izvedbi. Stihove sam se ovoga puta odvažila napisati sama, a za produkciju je ponovo zaslužan fenomenalan Zvonimir Dusper Dus. Pjesma je svježa poletna u up beat tempu, energična i tematizira osjećaj prepuštanja jednoj uzajamnoj orivlačnosti i napetosti između dvoje ljudi, što vjerujem da će skladno ići s ovim nadolazećim ljepšim i bezbrižnijim dijelom godine. Držim fige da pjesma osvoji svoje mjesto u radijskom eteru, ali još važnije od toga u srcima i na playlistama slušatelja – izjavila je Vanda.

Video potpisuje Tomislav Marić, a dostupan je na Dallas Records YouTube kanalu, a pjesmu slušaj na svim streaming servisima. Pjesmu vam donosimo u nastavku:

Foto: Tomislav Marić

Učitati još
Zatvori