Baladom ‘Iz inata’ Vanna najavljuje novi studijski album
Baladom ‘Iz inata’ Vanna najavljuje novi studijski album

Baladom ‘Iz inata’ Vanna
najavljuje novi studijski album

Pjesma Iz inata nova je Vannina autorska pjesma kojom je danas razveselila svoju brojnu publiku. Prekrasna balada u aranžmanu Gorana Kovačića Gorkog nosi Vannin snažan autorski pečat i predstavlja pravi glazbeni užitak za sve ljubitelje njezinog raskošnog vokala i emotivnih tekstova.

Koji bi to razlog morao biti da sakrijem srcu što ne da se skriti i odem polako, zatvorim vrata i odljubim sebe od tebe još jednom u glavi iz inata…

Vanna ju je premijerno izvela na Beogradskom proleću održanom nedavno u MTS dvorani, a kući se sretna vratila s osvojenom drugom nagradom publike. Iako se čini da su balade poput novijih Puna memorija ili Želja one u kojima najviše dolazi do izražaja njen autorski talent, Vanna je pokazala da se jednako dobro snalazi i u bržim ritmovima jer su pjesme kao što su Kriva notaNavika osvojile plesne podije diljem regije.

Novim singlom Iz inata, Vanna najavljuje i novi studijski album na kojem će se naći hitovi koje je objavila posljednjih par godina uključujući i hit “Puna memorija” kojim je obilježila 2020. godinu. Ovaj naslov Vanna je iskoristila i za proslavu 30 godina karijere veličanstvenim koncertom u zagrebačkoj Areni 2022. godine objavljenom i na dvostrukom CD-u.

U svoju diskografsku karticu dosad je upisala sedam studijskih albuma i nekoliko live albuma kojima je obilježila najvažnije trenutke svog uzbudljivog glazbenog putovanja.

Foto: Sanja Agić, Tatjana Bukvić

Učitati još
Zatvori