Marko Tolja na Journalu predstavlja romantičnu pjesmu Dok ljubi me
Marko Tolja na Journalu predstavlja romantičnu pjesmu Dok ljubi me

Marko Tolja na Journalu predstavlja
romantičnu pjesmu Dok ljubi me

Marko Tolja uspješnu prošlu godinu zaokružio je objavom EP-a Pianissimo, početkom ove nominiran je za nagradu Porin u kategoriji Najbolje muške vokalne izvedbe, a sada predstavlja i romantičnu poslasticu Dok ljubi me.

Marko Tolja

‘Dok ljubi me’ je pozitivna dizalica, malo brža pjesma za moje pojmove i jako me veseli. Ja potpisujem glazbu i tekst, a Ivan Pešut, moj dugogodišnji suradnik i gitarist, potpisuje aranžman i produkciju. Išli smo u jednom modernijem smjeru nego što su ljudi od mene navikli, ali sam siguran da će se publici takva promjena svidjeti. Volim se igrati sa žanrovima i sa stilovima i nadam se da će jedna takva pozitivna, lijepa pjesma zaživjeti na radijskim valovima i onome što je najvažnije – srcima publike, o pjesmi je otkrio Marko.

Marko Tolja

Uz pjesmu je objavljen i video spot koji potpisuje Dario Lepoglavec. Spot je sniman na dinama jedinstvenih Đurđevačkih pijesaka. Redatelj je odabirom te lokacije htio dočarati toplinu i sjaj ljetnih dana koji su iza ugla, a za koje će ova vedra pjesmica biti idealan soundtrack.

Pjesma Dok ljubi me, koju premijerno donosimo na Journalu, čeka vas u nastavku:

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori