Ljeto je stiglo ranije uz sjajne koncerte na Journal Summer Partyju u srcu grada
Ljeto je stiglo ranije uz sjajne koncerte na Journal Summer Partyju u srcu grada

Ljeto je stiglo ranije uz sjajne koncerte na
Journal Summer Partyju u srcu grada

Iako prvi dan ljeta tek službeno treba stići, mi smo ga dozvali malo ranije na i to na prekrasnoj Oleander terasi hotela Esplanade. Iza nas je još jedna čarobna noć okrunjena Journal Summer Partyjem powered by Keune. Topla ljetna večer u samom srcu Zagreba, na terasi koja svojim događanjima gotovo stotinu godina drži kultni status, bila je sjajan uvod u ljeto koje je pred nama, a kojeg smo toliko dugo čekali.

Od samog otvaranja hotela kada je bila namijenjena putnicima Orient Expressa, dvadesetih godina prošlog stoljeća do danas, njezinim su hodnicima prolazile mnoge slavne ličnosti, odsjedali velikani filmskog, glazbenog, kulturnog i političkog svijeta, a njezinom terasom plesale cipele najvećih svjetskih imena. Upravo ta, prekrasna Oleander terasa s pogledom na Zagreb bila je pun pogodak kao lokacija za Journal Summer Party 2023. i sve uzvanike koji su se odazvali našem pozivu.

DJ Nadežda D kao sjajna uvertira u večer koja će se pamtiti

Nadežda D producentica je i DJ-ica iz Beograda čiji je sjajno probrani glazbeni set započeo ovogodišnji party. Gosti koji su se tek počeli okupljati, već pri samom ulasku na Oleander terasu plesali su uz vruće ljetne hitove idealne za podizanje atmosfere. To je bio tek početak sjajne glazbene večeri koja kao i uvijek na Journal partyjima oduševi. Nakon sjajne glazbene kulise, uz lagani zalazak sunca na pozornicu se popela Vanna, umjetnica koja je svojom dugogodišnjom karijerom zadužila hrvatsku glazbenu scenu i party je mogao krenuti.

Journal summer Party-glazba1
Journal summer Party-glazba4

Vanna – sjajna kao i uvijek

Vanna je sa svojim fantastičnim bendom na noge digla sve one koji su samo i pomislili na sjedenje, a svevremenskim hitovima, nevjerojatnom energijom te glasom i izvedbom koja ostavlja bez daha, još je jednom pokazala zašto je baš ona institucija hrvatske glazbene scene. Dok je cijela Oleander terasa pjevala najveće hitove, noć je polako padala na Zagreb. U tom trenutku na pozornici su joj se pridružila glazbena iznenađenja Zsa Zsa i Hiljson Mandela. Uz svoje popularne glazbene numere izveli su i svoj mega popularni duet Ova ljubav i samo pokazali kako je svijet hrvatske glazbe itekako spreman za njih, dok ih je publika, očekivano, već davno jako dobro prihvatila. Nakon njih na binu se vratila Vanna i koncert zaključila s nekoliko hitova iz popularnog vremena grupe ET i tako pozornicu dovela do usijanja, čak i prije 12 sati.

Journal summer Party-glazba11
Journal summer Party-glazba13
Journal summer Party-glazba7
Journal summer Party-glazba38

Stjepan Hauser kao pravo glazbeno iznenađenje

Kako iznenađenjima još nije bio kraj na pozornicu se popeo i Stjepan Hauser, mega popularni glazbenik iz nekadašnjeg dua 2Cellos. U kratkom, ali vrhunskom setu, HAUSER je izveo tri skladbe koje su već iznenađenu publiku, još jednom ostavile bez daha. Cijelu priču ponovno je zaključila Nadežda D, ispraćajući zadovoljne goste sa sjećanjima koje će još dugo pamtiti.

Journal summer Party-glazba58
Journal summer Party-glazba65
Journal summer Party-glazba67
Journal summer Party-glazba46
Journal summer Party-glazba20
Journal summer Party-glazba27
Journal summer Party-glazba34
Journal summer Party-glazba37
Journal summer Party-glazba50
Journal summer Party-glazba52
Journal summer Party-glazba56
Stjepan Hauser
Stjepan Hauser
Journal summer Party-glazba54

Na kraju, veliko hvala želimo uputiti svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji još jednog Journal Summer partyja. 

Posebna zahvala generalnom sponzoru, tvrtki Keune.

Da nikako ne ostanemo žedni pobrinuli su se TanquerayAperolJohnnie Walker, Campari, Badel 1862 (rakije i likeri Korlat, vina Korlat, vina Vezak), Carlsberg, Somersby, JanaCockta, Hidra, Royal Hill Estate.

Fine delicije koje su izlazile iz kuhinje hotela Esplanade omogućili su The Meat, Fisherija, Rajska rajčica, Podravka Vegeta, Zvijezda Planet of Plants, a desert ravno iz ledenih škrinja dostavio je Ledo.

Da se osjećamo dobro i izgledamo još bolje omogućile su tvrtke Keune, Batiste, Aura, Avene, Rox Beauty, Myrkl.

Svoj su buket prekrasnog cvijeća gosti ponijeli kući zahvaljujući Answearu.

Službeno vozilo eventa bio je Citroën C4X.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja.

Svojim biljnim svijetom terasu je ukrasio Vrtni centar Iris MBM, a Saša Šekoranja još jednom oduševio s cvjetnim dekoracijama.

Prostor su elegantnim stolovima i stolcima uljepšale tvrtke Showroom.hr i Altera.

Zahvaljujemo hotelu Esplanade koji je bio savršena kulisa za Journal Summer party 2023.

TKO JE SVE POSJETIO JOURNAL SUMMER PARTY 2023. POWERED BY KEUNE MOŽETE PROČITATI OVDJE.

KAKVA JE BILA ATMOSFERA NA JOURNAL SUMMER PARTYJU 2023. POWERED BY KEUNE PROČITAJTE OVDJE.

SVE O NAŠOJ URBANOJ DŽUNGLI NA TERASI HOTELA ESPLANADE DOZNAJTE OVDJE.

ŠTO SMO SVE PILI I JELI NA JOURNAL SUMMER PARTYJU 2023. POWERED BY KEUNE DOZNAJTE OVDJE.

JOURNAL SUMMER PARTY IZ NOVE PERSPEKTIVE: Marko Vuletić INTERVJUIRAO JE CELEBRITY UZVANIKE.

NAJBOLJE FOTOGRAFIJE S PARTIJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE ovdje.

A kako nam je bilo, pogledajte i u videu:

Učitati još
Zatvori