Journal Summer party iz nove perspektive: Marko Vuletić intervjuirao celebrity uzvanike
Journal Summer party iz nove perspektive: Marko Vuletić intervjuirao celebrity uzvanike

Journal Summer party iz nove perspektive: Marko Vuletić intervjuirao celebrity uzvanike

Prve dane ljeta smo i ove godine dočekali uz Journal Summer party. Već visoke temperature u gradu dodatno je podigla usijana atmosfera na prekrasnoj terasi Oleander hotela Esplanade, gdje smo ugostili naše drage partnere, klijente, suradnike i prijatelje portala.

Uz već tradicionalno prekrasno uređenu kulisu, odličnu zabavu, poznate glazbenike koji su uzvanike zabavljali do kasnih noćnih sati, bogate jelovnike i karte pića, Journal Summer party 2023. powered by Keune upotpunjen je jednom novošću.

Journal Summer party iz nove perspektive

Naime, po uzoru na najveća modna događanja, i mi smo dolazak cijenjenih uzvanika te njihovo fotografiranje na photowallu popratili intervjuima koje je vodio jedan od najpoznatijih hrvatskih influencera, YouTuber Marko Vuletić.

@journal.hr

Journal party iz nove perspektive ✨ Za vas ga eksluzivno u novom ruhu prenosi @Marko Vuletić @Iva.Radic #journal #journalhr #journalsummerparty #fyp #party

♬ original sound - Journal.hr

Iako je glavni imperativ Journal Summer partyja dobra zabava i doček ljeta, itekako su primijećene kombinacije koje su uzvanici nosili. A Marko se po prvi puta našao na našem radaru baš zbog tog modnog aspekta, kada je na svojem YouTube kanalu komentirao modne odabire gostiju na Journal Xmas partyju 2022. godine.

U međuvremenu smo s Markom proputovali pola svijeta kroz putopise koje je počeo pisati za naše čitatelje, o svim fora destinacijama koje se nađu u njegovoj putovnici. A kada je krenula organizacija ljetnog Journalovog partyja, odmah se rodila ideja da pozovemo Marka u voditeljsku i moderatorsku ulogu kako bi razgovarao sa svim celebrityjima koji su prodefilirali ispred walla.

@journal.hr

Journal party iz nove perspektive ✨ Za vas ga eksluzivno u novom ruhu prenosi @Marko Vuletić @Marco Cuccurin🥥 #journal #journalhr #journalsummerparty #fyp #party

♬ original sound - Journal.hr
Marko Vuletić i Maša Zibar
Marko Vuletić i Maša Zibar

Intervjue gledajte na TikToku i Instagramu

Ovu smo novu perspektivu odlučili prvo prenijeti našim pratiteljima na Journal.hr TikToku gdje već možete pogledati intervjue s Ivom Radić, Markom Cuccurinom i Hiljsonom Mandelom, a još puno zanimljivih sugovornika možete očekivati podjednako na TikToku i Instagramu. Među njima su Saša Lozar, Marko Petrić i Tina Walme, Mia Kovačić, Paula Sikirić, Adriana Ćaleta-Car i mnogi drugi.

Ne zaboravite se uključiti da pogledate sve kako bi doznali sve o outfitima najbolje odjevenih gostiju, kakvi su im planovi za ljeto, koji su njihovi guilty pleasures, a ako vas zanima kako je Marko ocijenio sve uzvanike pogledajte njegov posljednji video na YouTubeu.

Ismael Hadžić i Martina Filić
Ismael Hadžić i Martina Filić
Marko Vuletić i Iva Radić

Veliko hvala želimo uputiti svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji još jednog Journal Summer partyja.

Posebna zahvala generalnom sponzoru, tvrtki Keune.

Da nikako ne ostanemo žedni pobrinuli su se TanquerayAperolJohnnie WalkerCampariBadel 1862 (rakije i likeri Korlatvina Korlatvina Vezak), CarlsbergSomersbyJanaCocktaHidraRoyal Hill Estate.

Fine delicije koje su izlazile iz kuhinje hotela Esplanade omogućili su The MeatFisherijaRajska rajčicaPodravka VegetaZvijezda Planet of Plants, a desert ravno iz ledenih škrinja dostavio je Ledo.

Da se osjećamo dobro i izgledamo još bolje omogućile su tvrtke KeuneBatisteAuraAveneRox BeautyMyrkl.

Svoj su buket prekrasnog cvijeća gosti ponijeli kući zahvaljujući Answearu.

Službeno vozilo eventa bio je Citroën C4X.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja.

Svojim biljnim svijetom terasu je ukrasio Vrtni centar Iris MBM, a Saša Šekoranja još jednom oduševio s cvjetnim dekoracijama.

Zahvaljujemo hotelu Esplanade koji je bio savršena kulisa za Journal Summer party 2023.

TKO JE SVE POSJETIO JOURNAL SUMMER PARTY 2023. POWERED BY KEUNE POGLEDAJTE OVDJE.

ATMOSFERU S OVOGODIŠNJEG JOURNAL SUMMER PARTYJA 2023. POWERED BY KEUNE POGLEDAJTE OVDJE.

TKO JE SVE NASTUPAO NA JOURNAL SUMMER PARTYJU 2023. POWERED BY KEUNE PROVJERITE OVDJE.

BILJKE KOJE SU ZASJALE NA OLEANDER TERASI JOURNAL SUMMER PARTYJA, A MOŽETE IH IMATI KOD KUĆE POGLEDAJTE OVDJE.

ŠTO SMO SVE JELI I PILI NA JOURNAL SUMMER PARTYJU 2023. ČITAJTE OVDJE.

NAJBOLJE FOTOGRAFIJE S OVOGODIŠNJEG JOURNAL SUMMER PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

A kako nam je bilo, pogledajte i u videu:

Foto: Bojan Zibar, Jakov Simović

Video: Lovro Svirač

Učitati još
Zatvori