Glazbeni specijal: Imamo pet predivnih domaćih ljubavnih pjesama 
Glazbeni specijal: Imamo pet predivnih domaćih ljubavnih pjesama 

Glazbeni specijal: Imamo pet predivnih
domaćih ljubavnih pjesama 

Iz sve bogatije glazbene videoteke Diskont izdvajamo pet savršenih domaćih ljubavnih pjesama. Garantiramo da će vam uljepšati Valentinovo bez obzira na ljubavni status, generacijsku ili glazbeno-žanrovsku pripadnost.

DiskontTV

Kandžija – Magična butra

Kao najvještiji liričar unutar svojeg žanra, slavonski reper Kandžija u svojoj je karijeri obilježen i kao autor nekoliko vrhunskih vrckavih ljubavnih pjesama. Vjerojatno najpopularnija među njima, Magična butra, zato je s razlogom prva na našoj Valentine’s listi.

Djeca! – Želim s tobom sve

Sestrinski bendovi Djeca! i Pocket Palma već ostavljaju svoj obol u svim fragmentima glazbene scene, pa i u suvremenoj ljubavnoj lirici. Nakon scenskog instrumentalnog uvoda, pjesma Djece Želim s tobom sve posvećuje se opisu doživljaja svježe ljubavi na (samo naizgled) simplificirani način. Volimo!

Rezerve – Madona

Ako se dosad niste susreli s glazbenim opusom ovih rock Makarana, pripremite se za puno opuštenosti i good feela. A ako upravo tako zamišljate osjećaj ljubavi, dopustite Rezervama da vas izvedu na spoj i odsviraju vam svoju Madonu. Stavljamo je i mi na listu, neopisivo je zabavna!

Boris Štok – Voli me još ovu noć

Ljubav nije samo ultimativna sreća, često je i sjeta i melankolija, a pjesma Voli me još ovu noć u izvedbi Borisa Štoka najljepši je podsjetnik na isto. Njegov cover synth evergreena grupe Denis&Denis posjeduje specifičnu snagu koja baš ovu izvedbu čini posebnijom od drugih.

Je Veux – Loveable

Pjesma Loveable tu je da za kraj istakne činjenicu kako ljubav ne iziskuje savršenstvo, već nastaje, raste i traje usprkos njegovom nedostatku. Uz sofisticiran i bogat vokal pjevačice Je Veux, ovaj plesni electro soul singl savršeno zaokružuje listu. Svjetski, a naše!

Do kraja veljače u Diskontu će nastupiti još riječki Ministranti, rock glazbenik godine IDEM i domaći pop velikani Detour. Zato se pretplatite na njihov YouTube kanal ili potražite Diskont u besplatnoj Rock&Off glazbenoj videoteci na Iskon TV-u.

Foto: Filip Kovačević

Učitati još
Zatvori