Damir Kedžo nakon tri godine sprema koncert pred zagrebačkom publikom. Otkrio nam je što možemo očekivati
Damir Kedžo nakon tri godine sprema koncert pred zagrebačkom publikom. Otkrio nam je što možemo očekivati

Damir Kedžo nakon tri godine sprema koncert pred zagrebačkom publikom. Otkrio nam je što možemo očekivati

Jedan od najboljih muških vokala u regiji najavljuje veliki slavljenički koncert 25. svibnja u zagrebačkom Johannu Francku povodom svog rođendana. Prvi je to koncert nakon duge tri godine koji će Damir Kedžo održati u glavnome gradu, a pridružit će mu se i vrhunski gosti iznenađenja koji će uz njega oduševiti publiku koja uspije nabaviti svoje ulaznice za klupski koncertni spektakl u centru Zagreba. Publiku čeka dosad neviđeno izdanje popularnog pjevača, a ako je ikad trebao poziv više, sjetite se samo atmosfere koja nastane kad u izlascima čujete pjesmu 365!

Kedžo ne prestaje oduševljavati live izvedbama zbog čega ga publika uvijek hvali, a njegovi hitovi su svima dobro poznati. Najveći hitovi Sve u meni se budi, Poljubi me sad, Vidi se izdaleka, Srce mi umire za njom, Vojnik ljubavi, Hram, Mi protiv nas, Ljubavi moja, Nedodirljiva, Kad ljubav, ali i obrade nekih od publici najdražih pjesama će se uglas pjevati na velikom koncertu.

Kedžu smo nakratko ulovili u pripremama i evo što nam je otkrio.

Damir Kedžo
  • Ne možemo vjerovati da tri godine nisi nastupio u Zagrebu! Što možemo očekivati povodom ovog dugoočekivanog koncerta?

Drago mi je što ste primijetili pauzu – izgleda da sam uspio postati poput dobrog vina, što znači da se rijetko pojavljujem, ali kada se pojavim, svima je super! I nadam se da poslije nikog ne boli glava. Pripremam poseban repertoar koji će uključivati nove pjesme, ali i neke klasične hitove koji su obilježili moju karijeru, ali i karijere nekih meni dragih glazbenika. Pozvao sam i neke meni drage kolege da mi se pridruže na sceni.

  • A što ti očekuješ od zagrebačke publike?

Očekujem da će zagrebačka publika biti zaista sjajna. Znam da Zagrepčani imaju pravu strast prema glazbi i nadam se da će moje izvedbe dodati dodatnu dimenziju njihovom iskustvu. Veselim se trenucima dijeljenja emocija i energije na pozornici s publikom koja će biti spremna za nezaboravnu večer i pjevati sa mnom. To mi je najdraže.

  • S obzirom na to da je ovo tvoj rođendanski koncert, možeš li nam se prisjetiti najkul proslave rođendana u tvom životu?

S obzirom na to da sam za rođendan uvijek negdje i radim pa su mi to samim time i najdraži rođendani uvijek je lijepo kada se dogodi i mala promjena. Definitivno najdraži i najopušteniji rođendan mi je bio na Kubi 2022. Iako si nisam mogao pomoći pa sam s lokalnim bendom u Trinidadu na kraju zabavljao goste sa svih strana svijeta. Bez probe, samo se dogodila energija i glazba. Na kraju su svi završili na stolovima.

Damir Kedžo
  • Godinu si započeo izvrsnim nastupom na Dori, sada spremaš ovaj veliki koncert. Što nam još planiraš ove godine?

Sav sam u planovima i aktivno radim mu studiju. Sve bi izašlo i prije ali, imam određene kočnice u kreativnom radu s kojima se trenutno borim. Glazba je gotova i čeka, nadam se da će publika do koncerta u Zagrebu čuti dva nova singla.

  • Koju pjesmu jedva čekaš izvesti pred zagrebačkom publikom?

Moram priznati da se uvijek dogodi posebna energija na dvije pjesme, prva je Srce mi umire za njom pjesma u koju se iznova dajem cijeli jer je zapravo nastala kao odgovor na moj dnevnik u jednom razdoblju života. I naravno 365 jer svi podivljaju na nju.

Damir Kedžo

Na valu niza uspjeha publici će priuštiti pravi klupski show kakav još nisu vidjeli od njega, a tu novu dimenziju Damira Kedže definitivno treba doživjeti vlastitim očima i ušima već 25. svibnja u Johannu Francku s početkom od 22:30 sati.

Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio po cijeni od 10 €.

Foto: Anton Marincel

Učitati još
Zatvori