Coachella počinje ovog vikenda – a YouTube vam je omogućio da istovremeno gledate čak četiri nastupa
Coachella počinje ovog vikenda – a YouTube vam je omogućio da istovremeno gledate čak četiri nastupa

Coachella počinje ovog vikenda – a YouTube vam je omogućio da istovremeno gledate čak četiri nastupa

Dugoiščekivani festival Coachella – ultimativno mjesto dobrog provoda već 25 godina – počinje ovog vikenda. Line-up je odavno poznat, a među izvođačima našli su se Lana Del Rey, Doja Cat, Tyler, The Creator i mnogi drugi. Ipak, ako vam se Los Angeles i Coachella Valley u ovom momentu čine previše daleko – dobra informacija je da popularni festival i ove godine realizira suradnju s platformom YouTube. Samim tim, sve nastupe moći ćete poslušati iz udobnosti svog doma – ali, od sada na unaprijeđen način.

Coachella 24 x YouTube

Iako ovo nije prvi put da Coachella i YouTube surađuju, od ove godine uveden je i takozvani multiview feature. Ovo znači da će svi zainteresirani koji žele pogledati više nastupa koji se odvijaju istovremeno to moći i učiniti. Štoviše,  glavni novitet je da će ekran biti podijeljen na četiri dijela. Drugim riječima, fanovi pojedinih izvođača moći će u isto vrijeme doživjeti čak četiri live nastupa.

Iako je YouTube bio partner brojnih festivala, do sada mogućnost gledanja četiri nastupa istovremeno nije bila dostupna. Međutim, iako će moći pratiti više koncerata, zvuk će biti dostupan za samo jedan od njih. Ipak, po potrebi, moći ćete birati koji želite slušati.

Coachella

Ovaj feature bit će dostupan tijekom oba vikenda Coachella festivala. Pored toga, za vrijeme svih nastupa, fanovi će putem YouTube Shopping platforme moći kupiti merch svojih omiljenih izvođača.

Također, u pauzama između nastupa YouTube će prikazivati specijalan sadržaj koji se odnosi na ovogodišnje izvođače. Naposljetku, cjelokupan program usmjeren je ka želji da se ljudima iz cijelog svijeta omogući jedinstveno iskustvo jednog od mnogima omiljenih festivala. A čini se da je ova platforma u tome i uspjela.

Članak preuzet sa Journal.rs.

Foto: Profimedia  Instagram (@coachella)

Učitati još
Zatvori