Debitantska kompilacija Eddyja Ramicha kao uvertira u drugo izdanje Blue Hours Partyja

Debitantska kompilacija Eddyja Ramicha kao uvertira u drugo izdanje Blue Hours Partyja

Drugo izdanje Blue Hours Partyja održat će se u petak, 29. travnja u klubu The Secret, u samom centru Zagreba. Ususret samom događanju organizatori nas vode na eklektično putovanje u grad koji ima sve – povijest, kulturu, znamenitosti i naj hip klubove na svijetu. Zapravo, Berlin dovode nama u Zagreb.

Eddy Ramich svoju je zagrebačku adresu zamijenio berlinskom prije 3 godine, a to je i period koliko ga dugo nismo vidjeli na zagrebačkoj sceni.

Croatian Blue, debitantska kompilacija DJ-a i producenta Eddya Ramicha, sadrži izdanja nekih od najboljih glazbenika i producenata iz naše zemlje, od kojih su mnogi snimili ekskluzivni novi materijal posebno za projekt. Ramichevi duboki korijeni na hrvatskoj glazbenoj sceni omogućili su mu da predstavi neke od najuzbudljivijih talenata iz Hrvatske na ovom besprijekornom glazbenom uratku.

Usredotočujući se na svježe kreativne rezultate koji dolaze kroz hrvatsku glazbenu scenu, album luta od opuštenih balearskih zvukova i tromog jazza, do Chicaga i Detroita pod utjecajem housea i melodičnog techna.

Blue Hours projekt je svojui premijeru imao prošle godine, kada su organizatori naglasili kako je kolektivni ples u ovim izazovnim vremenima postao veoma rijetka forma.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori