Krk postaje vrhunska destinacija za ljubitelje plesne glazbe
Krk postaje vrhunska destinacija za ljubitelje plesne glazbe

Krk postaje vrhunska destinacija za
ljubitelje plesne glazbe

Novi klub Diamond kod Malinske od ovog tjedna ugošćuje svjetske DJ zvijezde. Već početkom srpnja u klubu gostuju Roger Sanchez i Magdalena.

Sunce, more, gastronomija i prirodne ljepote užici su koje nudi Kvarner, no ova regija postaje odsad i destinacija vrhunske zabave i noćnog života na sjevernom Jadranu. Iznad Malinske, nekad omiljenog mjesta za odmor bečke aristokracije, a danas jednog od jačih turističkih središta na Krku, otvara se Diamond Club, nova meka za ljubitelje popularne elektroničke glazbe.

Diamond Club na Krku mjesto je zabave ovoga ljeta

Smješten na otvorenom u srcu Krka, lako je dostupan gostima iz cijele Hrvatske, ali i okolnih zemalja. Cijeli prostor kluba, građen kao arena sa stepenastom terasom, pretvara se u savršenu pozornicu za partyje elektroničke glazbe i druga zbivanja. I sve to s impresivnim pogledom na Kvarnerski zaljev.

Svečanosti otvaranja počinju 20. lipnja i potrajat će čak deset dana uz besplatan ulaz prva dva dana. Uz brojne atrakcije poput plesača i akrobata, publiku će kroz različite stilove elektroničke glazbe voditi domaći i regionalni izvođači.

U četvrtak, 23. lipnja ovoljetnu glazbenu avanturu počinju Aney F, vlasnik etikete Innocent Music koju podržavaju brojne DJ zvijezde te Dejan Milićević, jedan od poznatijih techno i house DJ-a u regiji.

Već u petak pult preuzimaju Kosta Radman, jedan od najvećih hrvatskih talenata u EDM-u te Mike Vale, poznat po suradnji s velikim Rogerom Sanchezom. Subota, 25. lipnja, rezervirana je za Andrewa Mellera, tvorca poznatih remixeva elektroničkih hitova „Insomnia“ i „Born Slippy“, kao i za zadarski dinamični duo Groove Masters.

Najpoznatija DJ imena gostuju već od početka srpnja

Tjedan glazbe, plesa i veselja samo je uvod u bogat ljetni program Diamonda s brojnim velikim imenima elektroničke scene. Već 1. srpnja dolazi Roger Sanchez, jedan od najpoznatijih DJ-a i producenata koji je stvarao povijest house glazbe i još uvijek je definira. Već dan kasnije na pozornicu se penje Magdalena, techno i house vladarica plesnih podija u brojnim svjetskim klubovima i na festivalima.

Niz zvučnih gostovanja nastavlja se u srpnju kad nastupaju Space Motion, Mahmut Orhan, Agents Of Time, Mark Knight i Regard  te ukrajinska zvijezda Korolova koja svojim melodičnim technom privlači obožavatelje širom svijeta. Svoje večeri imat će i poznati domaći plesni kolektivi BSH i RNB Confusion

Cijelog ljeta izmjenjivat će se zvijezde elektroničke scene u nastupima koje prate vrhunsko ozvučenje te svjetlosni efekti. Pomno birani izvođači, vrhunska produkcija iskusne ekipe organizatora te uređenje prema uzoru najboljih europskih klubova donose posebnu dimenziju noćnog života u ovaj dio Jadrana!

Foto: PR, Pexels

Učitati još
Zatvori