Pogledali ste Baby Reindeer i tražite još sličnih serija? Pogledajte ove 4
Pogledali ste Baby Reindeer i tražite još sličnih serija? Pogledajte ove 4

Pogledali ste Baby Reindeer i tražite još
sličnih serija? Pogledajte ove 4

Nema sumnje da je serija o kojoj se trenutno najviše priča Baby Reindeer. I to s razlogom. Riječ je o najboljem sadržaju kojeg je Netflix producirao u zadnje vrijeme. Nas je toliko privukla da se ne sjećamo kad smo zadnji put toliko brzo bingeali neku seriju. Kako nas se dojmila možete pročitati ovdje, a ako ste je pogledali, sigurno tražite slične serije. Teško da se može usporediti s ijednom drugom jer je toliko drugačija od svega što smo vidjeli, no uspjeli smo pronaći njih četiri koje bi bile solidna zamjena. Ovo su najbolje serije poput Baby Reindeer.

najbolje Netflixove serije

I May Destroy You

Baš kao i Baby Reindeer, nagrađivana serija I May Destroy You pronalazi humor u mračnim situacijama. I baš kao Baby Reindeer, glavna glumica je i kreatorica koja je seriju temeljila na vlastitom iskustvu. I May Destroy You je zasigurno najbliže Baby Reindeeru što možete pogledati. Michaela Coen glumi Arabellu, mladu ženu u Londonu čije iskustvo seksualnog napastovanja dovodi u pitanje razliku između slobode i iskorištavanja. Istražuju se veze i seksualni odnosi u današnjem dobu, a neke epizode su toliko srcedrapajuće i realne. Seriju možete pogledati na Maxu.

serije poput Baby Reindeer

The End of the F***ing World

Sa svoje dvije sezone, The End of the F***ing World savršena je neobična coming of age dramedija koja prati dvoje slomljenih tinejdžera. Alex Lawther i Jessica Barden savršeno utjelovljuju svoje likove – usamljenog psihopata i razdraženu, defenzivnu tinejdžericu. Također jedna od onih serija koju je teško usporediti s ijednom drugom, The End of the F***ing World prati Jamesa i Alyssu, 17-godišnjake koji se povežu u svojim neobičnim osobnostima i krenu na put u potragu za Alyssinim biološkim ocem. Epizode su kratke tako da seriju možete pogledati doslovno u jednom danu. Obje sezone dostupne su na Netflixu.

serije poput Baby Reindeer

Beef

Jedna od najgledanijih serija prošle godine bila je Netflixova Beef. Nema tko nije pričao o njoj, a idealna je ako tražite nešto slično Baby Reindeer jer sa svakom epizodom postaje neurotičnija i intenzivnija. Riječ je o Amy i Dannyju, dvoje stranaca koji bivaju upleteni u prometni incident koji ih dovede do istinskog bijesa. Iz toga se rodi rivalstvo koje ide sve dublje jer nijedno od njih ne želi priznati krivnju niti odustati. S vremenom postanu toliko opsjednuti svojim rivalstvom da to počne utjecati na njihov privatni život. Serija je osvojila brojne nagrade, a posebno su sjajni Ali Wong i Steven Yeun u glavnim ulogama. Uskoro nam stiže i druga sezona.

serije poput Baby Reindeer

Maid

Maid je dramska miniserija koja prati mladu mamu Alex (Margaret Qualley). Nakon što pobjedne od svog dečka zlostavljača, pronađe posao kao čistačica te pokušava skrpati kraj s krajem dok se bori svojoj kćeri dati najbolju moguću budućnost. Serija ima odlične recenzije, a reflektira neke od najmračnijih scena iz Baby Reindeera. Mračna je i stresna, a izgleda kako Netflix najviše briljira upravo u takvim serijama.

serije poput Baby Reindeer

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori