Na iznenađenje obožavatelja, Netflix je ukinuo jednu od najgledanijih serija
Na iznenađenje obožavatelja, Netflix je ukinuo jednu od najgledanijih serija

Na iznenađenje obožavatelja, Netflix je
ukinuo jednu od najgledanijih serija

Na iznenađenje brojnih obožavatelja Netflix se odlučio na ukidanje jedne od svojih najgledanijih serija. Riječ je o dramskoj seriji Fate: The Winx Saga, koja je s 57 milijuna gledatelja bila jedan od najgledanijih Netflixovih naslova u protekloj godini.

Druga sezona serije premijerno je prikazana u rujnu te je ostvarila solidan uspjeh, postavši drugi najgledaniji naslov na engleskom jeziku toga mjeseca. Ipak, dobar prijem kod publike nije bio dovoljan mamac Netflixu da se odluči na snimanje treće sezone te je serija službeno ukinuta.

Fate: The Winx Saga

Naslovi koji nisu ispunili očekivanja

Ista sudbina zadesila je i dva naslova od kojih se mnogo očekivalo, no nisu postigla očekivan uspjeh. Riječ je o televizijskoj interpretaciji najveće horor franšize iz svijeta videoigara – Resident Evil te humorističnoj seriji Space Force, u kojoj je glavna uloga povjerena komičaru Steveu Carellu.

space force

Posljednja sezona

Među naslovima s kojima ćemo se morati oprostiti našli su se i Ozark, Grace and Frankie, Dead to Me i Family Reunion. Spomenute serije nisu ukinute, već je njihovo prikazivanje planski završeno.

Ipak, imamo i jednu dobru vijest! Treća, a ujedno i posljednja sezona serije Dead to Me na ovom popularnom streaming servisu bit će dostupna od četvrtka, 17. studenog. A što vas sve čeka u njoj možete doznati ovdje.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori