Ove serije više nećemo imati priliku gledati na Netflixu
Ove serije više nećemo imati priliku gledati na Netflixu

Ove serije više nećemo imati
priliku gledati na Netflixu

Na iznenađenje brojnih obožavatelja Netflix se odlučio na ukidanje jedne od svojih najgledanijih serija. Riječ je o dramskoj seriji Fate: The Winx Saga, koja je s 57 milijuna gledatelja bila jedan od najgledanijih Netflixovih naslova u protekloj godini.

Druga sezona serije premijerno je prikazana u rujnu te je ostvarila solidan uspjeh, postavši drugi najgledaniji naslov na engleskom jeziku toga mjeseca. Ipak, dobar prijem kod publike nije bio dovoljan mamac Netflixu da se odluči na snimanje treće sezone te je serija službeno ukinuta.

Fate: The Winx Saga

Naslovi koji nisu ispunili očekivanja

Ista sudbina zadesila je i tri naslova od kojih se mnogo očekivalo, no nisu postigli očekivan uspjeh. Riječ je o televizijskoj interpretaciji najveće horor franšize iz svijeta videoigara – Resident Evil, humorističnoj seriji Space Force, u kojoj je glavna uloga povjerena komičaru Steveu Carellu te pravnoj drami Partner TrackPotonji naslov smatra se jednom od najlošijih debitantskih serija ove godine te ne čudi što nećemo vidjeti drugu sezonu.

space force

Samo mjesec dana prošlo je od premijere do cancelliranja humoristične serije Blockbuster, koja u deset nastavaka nije uspjela osvojiti ni kritiku, ni publiku. Na žalost gorljivih obožavatelja, dramska serija Warrior Nun ipak je ukinuta nakon dvije sezone. Za razliku od prethodno spomenutih naslova, otkazivanje ove serije izazvalo je žestoke reakcije gorljive fan baze, koja se na društvenim mrežama žustro zalažu za obnovu serijala.

blockbuster
blockbuster

Posljednja sezona

Među naslovima s kojima ćemo se morati oprostiti našli su se i Ozark, Dead to Me, Grace and Frankie, Dead to Me i Family Reunion. Spomenute serije nisu ukinute, već je njihovo prikazivanje planski završeno.

S druge strane, na linku možete provjeriti serije čijim se nastavcima posebno radujemo u 2023. godini.

dead to me

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori