Talijanski operni pop trio Il Volo oduševio publiku u dvorani Lisinski
Talijanski operni pop trio Il Volo oduševio publiku u dvorani Lisinski

Talijanski operni pop trio Il Volo
oduševio publiku u dvorani Lisinski

PBZ Card, izdavatelj Premium Visa kartica, organizirao je svečano događanje za svoje korisnike i poslovne partnere – priuštivši im jedinstveni glazbeni doživljaj uz nastup talijanskog opernog pop trija Il Volo.

Talijanski operni pop trio Il Volo, kojeg čine bariton Gianluca Ginoble te dva tenora Piero Barone i Ignazio Boschetto, zajedno nastupaju od 2010. godine. Svjetsku slavu trio stječe 2015. – kada je pobijedio na festivalu Sanremo, te iste godine s istom pjesmom Grande amore postiže i odličan uspjeh na Eurosongu u Austriji. Il Volo iza sebe ima sedam albuma, među kojima je posljednji posvećen talijanskom maestru Enniju Morriconeu, te suradnju s mnogim svjetskim pjevačkim zvijezdama.

Oni su jedina talijanska grupa koja je ostvarila svjetski uspjeh na svim kontinentima, među svim generacijama, dok se njihovi albumi prodaju u više od 50 država širom svijeta, a koncerti su unaprijed rasprodani. Na koncertu za korisnike i poslovne partnere PBZ Carda uzvanicima su otpjevali neke od najvećih hitova, poput: Volare, Nessun dorma, Io che non vivo, Caruso, O’ sole mio, Grande amore i druga. Kroz program je uzvanike vodila Ana Radišić.

Il Volo
Il Volo
Il Volo
Ana Radišić

Il Volo na svečanom eventu PBZ Carda

Uzvanike su pozdravili Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb i predsjednik Nadzornog odbora PBZ Carda, i Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda. Također, među brojnim uzvanicima bili su i gosti iz Italije i Intesa Sanpaolo Grupe, čija je članica Privredna banka Zagreb.

Premium Visa kartica, izdavatelja PBZ Carda – u vlasništvu PBZ-a, vodeća je kreditna kartica na hrvatskome tržištu. Uz raznovrstan portfelj, kojeg čine charge, debit delayed i kreditne kartice namijenjene fizičkim i pravnim osobama, vodeći položaj PBZ Card je izgradio i na bogatoj, više do pedeset godina dugoj tradiciji u izdavanju kartica, te uvođenju novih tehnologija i proizvoda u kartično poslovanje.

Premium Visa kartice nude brojne pogodnosti kao što su potrošnja bez unaprijed ograničenog iznosa, obročna otplata bez kamata i naknada do 36 rata na 30.000 prodajnih mjesta, program nagrađivanja Premium Rewards, posebne pogodnosti i popuste na odabranim prodajnim mjestima u sklopu Premium ponuda, osiguranja i drugo. Kartice omogućuju najbolju prihvaćenosti u zemlji i svijetu, visoke sigurnosne standarde i suvremene tehnologije plaćanja te kvalitetne kartične usluge i benefite.

Premium Visa kartice dostupne su klijentima svih banaka, bez obzira na banku u kojoj imaju otvoren račun.

Il Volo
Il Volo
Il Volo
Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda s trijom Il Volo

Foto: PR, Profimedia

Učitati još
Zatvori