U svibnju na Netflix stiže serija o omiljenom liku iz filma To All the Boys
U svibnju na Netflix stiže serija o omiljenom liku iz filma To All the Boys

U svibnju na Netflix stiže serija o
omiljenom liku iz filma To All the Boys

Svibanj na Netflix donosi spin off  filma To All the Boys. Riječ je o seriji XO, Kitty koja je fokusirana na mlađu sestru Lare Jean, Kitty te prati njezin put u Koreju kako bi se ponovno spojila s Daeom, dečkom s kojim održava vezu daljinu. Ova romantična dramska serija imat će 10 epizoda, a za nju scenarij i koprodukciju potpisuje Jenny Han, autorica hit romana  To All the Boys i  trilogije The Summer I Turned Pretty.

Serija XO, Kitty predstavljat će prvu Netflixovu televizijsku seriju koja je nastala iz originalnog Netflixovog filma.

U ulozi Katherine Song Covey, poznatijoj kao Kitty, ponovno ćemo imati priliku vidjeti Anne Cathcart. Želja producenata bila je staviti ju u žižu događanja te radnju spin offa usmjeriti upravo na njezina ljubavna iskustva. Pokazat će se kako su veze puno kompliciranije kada je vlastito srce u pitanju. Koreanski glumac Choi Minyeong preuzeo je ulogu mladića Daea.

Uz bojna nova lica, imat ćemo priliku ponovno vidjeti i Sarayu Blue te Johna Corbetta, koji će ponovno utjeloviti njezinog oca. Poznato je i kako ćemo glavne likove originalnog filma, Noaha Centinea i Lanu Condor, u seriji vidjeti tek kroz kadrove prisjećanja. No, tko zna…možda uspjeh serije pridonese i njihovom povratku na male ekrane.

Serija XO, Kitty na Netflix stiže 18. svibnja, a najavni video čeka vas u nastavku.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori