Aidan Shaw i Carrie Bradshaw ponovno zajedno u drugoj sezoni And Just Like That
Aidan Shaw i Carrie Bradshaw ponovno zajedno u drugoj sezoni And Just Like That

Aidan Shaw i Carrie Bradshaw ponovno zajedno u
drugoj sezoni And Just Like That

Bliži nam se druga sezona And Just Like That serije i nakon što smo se donekle oporavili od šoka i smrti glavnog lika, saznajemo kako se u novu sezonu vraća njegov najveći rival Aidan Shaw. Svi obožavatelji kultne serije Sex i grad sjećaju se mučnih epizoda u kojima Carrie i Aidan pokušavaju spasiti vezu i to dva puta. No, naravno neuspješno jer je Carrie uvijek podsvjesno bila zaljubljena u Mr. Biga.

Prve fotografije sa seta

Nakon prve službene teaser fotografije koju su kanali serije podijelili i koja je zapalila društvene mreže, stižu i prve fotografije sa seta snimanja. Sarah Jessica Parker i John Corbett opet su stali ispred kamera kao Carrie i Aidan te snimili scene za koje detalji nisu objavljeni. Glumci su zajedno u trgovini kućanskim proizvodima i izgledaju prisno kao i u najljepšim trenucima svoje filmske veze.

And Just Like That s novim zapletom

Iako su mišljenja fanova podijeljena o novim sezonama, odnosno većini nisu zanimljive, moramo priznati kako jedva čekamo vidjeti novi zaplet. Promijenio se svijet, likovi su stariji sa zrelijim problemima koje je donio život. Posljednje što smo znali o Aidanu je da je oženjen i ima djecu, a što nas očekuje u novoj sezoni, možemo samo nagađati. Do tada uživajte u modnim outfitima omiljenih likova.

Foto: Instagram (@justlikethatmax), Profimedia.

Učitati još
Zatvori