Ovo smo čekali – Samantha Jones vraća se u drugoj sezoni serije And Just Like That
Ovo smo čekali – Samantha Jones vraća se u drugoj sezoni serije And Just Like That

Ovo smo čekali – Samantha Jones vraća se u drugoj sezoni serije And Just Like That

Bliži nam se druga sezona And Just Like That serije i nakon što smo se donekle oporavili od šoka i smrti glavnog lika, saznajemo kako se u novu sezonu vraća njegov najveći rival Aidan Shaw. Svi obožavatelji kultne serije Sex i grad sjećaju se mučnih epizoda u kojima Carrie i Aidan pokušavaju spasiti vezu i to dva puta. No, naravno neuspješno jer je Carrie uvijek podsvjesno bila zaljubljena u Mr. Biga.

Druga šansa za ljubav

Nakon prve službene teaser fotografije koju su kanali serije podijelili i koja je zapalila društvene mreže, dodatnu vatru potpirile su fotografije sa seta snimanja. Sarah Jessica Parker i John Corbett opet su stali ispred kamera kao Carrie i Aidan te snimili scene za koje detalji nisu objavljeni. Glumci su zajedno u trgovini kućanskim proizvodima i izgledaju prisno kao i u najljepšim trenucima svoje filmske veze.

Iako su mišljenja fanova podijeljena o novim sezonama, odnosno većini nisu zanimljive, moramo priznati kako jedva čekamo vidjeti novi zaplet. Promijenio se svijet, likovi su stariji sa zrelijim problemima koje je donio život. Posljednje što smo znali o Aidanu je da je oženjen i ima djecu, a što nas očekuje u novoj sezoni, možemo samo nagađati.

And Just Like That… she’s back

Serija And Just Like That na program HBO Max stiže 22. lipnja. Jedva čekamo vidjeti rasplet nove/stare ljubavne priče… a na radost brojnih obožavatelja nova sezona donosi još jedno dobro poznato lice. Potvrđeno je kako se na male ekrane vraća legendarna Samantha Jones! No, ona će se pojaviti u jednoj sceni.

Glumica Kim Catrrall snimila je svoj dijalog tijekom ožujka u New Yorku, a da se nije vidjela ili razgovarala sa zvijezdama serije, uključujući Sarah Jessicu Parker. U sceni će Samantha, koja se u seriji preselila u London, telefonski razgovarati Carrie Bradshaw. Temu njihovog razgovora doznat ćemo u uskoro…

Foto: Instagram (@justlikethatmax), Profimedia

Učitati još
Zatvori