To All The Boys: Always and Forever – treći nastavak omiljenog teen filma ima trailer

To All The Boys: Always and Forever – treći nastavak omiljenog teen filma ima trailer

To All The Boys: Always and Forever

Malo koji film je podigao toliki buzz kao Netflixov original To All The Boys I’ve Loved Before, tinejdžerska romantična komedija koja je postala jedna od najvećih uspješnica ovog streaming diva u 2018. što se tiče originalnog sadržaja. Priča snimljena prema istoimenom romanu Jenny Han prati Laru Jean Covey i njen ljubavni život koji igrom slučaja od potpuno nepostojećeg dovede do lažne veze s najpopularnijim dečkom u školi, Peterom Kavinskyjem. Film je uspio u zvjezdanu orbitu lansirati dvoje glavnih glumaca, do te mjere da je Noah Centineo postao najveći tinejdžerski (i ne samo tinejdžerski) crush u posljednjih desetak godina, ako ne i više.

Film To All The Boys: Always and Forever je dobio trailer

Lažna veza se, kako to u romantičnim komedijama biva, pretvorila u stvarnu, a u drugom nastavku To All the BoysP.S. I Still Love You njihov je odnos stavljen na kušnju pojavom novih (starih) Larinih ljubavnih interesa. Bez obzira na hype koji ga je okruživao interes publike ipak je jenjao i film nije postigao jednaki uspjeh kao prvi dio, no budući da je Jenny Han napisala trilogiju, odmah se pretpostavljalo da će film dobiti i treći nastavak, za koji je sada objavljen i službeni trailer.

To All The Boys: Always and Forever sigurno ćemo pogledati da vidimo kako bi mogla završiti ova slatka ljubavna priča. U njemu Laru Jean i Petera čeka još jedno turbulentno polugodište, upisi na fakultet i maturalni ples. Kako bi mogla izgledati njihova budućnost kako budu odrastali i hoće li uspjeti donijeti sve velike odluke koje moraju, doznat ćemo 12. veljače 2021. kad film stigne na Netflix – taman uoči Valentinova.

To All The Boys: Always and Forever

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori