Saša Šekoranja u specijalnoj božićnoj emisiji otvara nam vrata svoje kuće u Istri
Saša Šekoranja u specijalnoj božićnoj emisiji otvara nam vrata svoje kuće u Istri

Saša Šekoranja u specijalnoj božićnoj emisiji otvara nam vrata svoje kuće u Istri

Hrvatska radiotelevizija u ponedjeljak, 25. prosinca na svom Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 16:50 sati emitira specijalnu božićnu emisiju Kod nas doma u trajanju 25 minuta sa umjetnikom i aranžerom Sašom Šekoranjom u glavnoj ulozi iz njegove prekrasne kuće u Istri.

Božićnu atmosferu gledateljima Hrvatske radiotelevizije uljepšat će umjetnik Saša Šekoranja koji priprema božićnu večeru za prijatelje – u emisiji nas upoznaje sa mjestom u kojemu se kuća nalazi, svojim vrtom u kojem ima puno raznih vrsta biljaka. Upravo od bilja iz vrta pokazati će gledateljima kako napraviti božićne vjenčiće.

saša-šekoranja-nov-studio53

Kod Šaše doma

Aranžirat će svečani stol i zamatati darove te savjetovati kako i mi možemo kod kuće to napraviti. U pripremi večere pridružili su mu se njegova mama, poznata kuharica Ana Ugarković, glazbena diva Josipa Lisac i operna pjevačica Lana Kos. Društvu se pridružila i naša voditeljica Iva Šulentić. Bit će to 25 minuta prekrasnih kadrova uz koje će gledatelji mogu provesti božićno poslijepodne. Emisiju iz Istre režirala je i montirala Ana Šerić koja i inače radi rubriku sa Sašom za emisiju Kod nas doma.

Donosimo i kadrove sa snimanja emisije.

Saša Šekoranja
Saša Šekoranja
Saša Šekoranja

Veselite se jako!

U božićnom specijalu Kod nas doma gledatelji će moći vidjeti pripreme za božićno slavlje. Pokazat ću način na koji  ukrašavam kuću, postavljam stol, umatam poklone  i nadam se da će biti inspirativno i da će dragi gledatelji dobiti neke nove ideje s kojima će si uljepšati božićnu atmosferu. Ono što mi je posebno drago su moji prijatelji i obitelj koji su bili okupljeni oko stola od prijateljice Ane Ugarković koja je zajedno sa mojom mamom napravila raskoš od jednostavne, ali meni najukusnije hrane, moja Josipa Lisac koja svako druženje začini pjesmom i Lana Kos koja uz sjajan glas donosi veselje u ogromnim količinama. Veselite se jako! Neka vam sve zvijezde sjaje, poručio je Saša.

Podsjetimo, u čarobnom ugođaju najradosnijeg dijela godine dočekajte božićno poslijepodne  uz specijalnu božićnu emisiju Kod nas doma – koja je na programu Prvog u terminu od 16:50 sati.

Foto: Martina Movrić, Promo

Učitati još
Zatvori