Omiljeni Disneyjev klasik uskoro će imati novu verziju
Omiljeni Disneyjev klasik uskoro će imati novu verziju

Omiljeni Disneyjev klasik uskoro
će imati novu verziju

Pinocchio je predivna priča za djecu o malenom drvenom lutku Pinocchiju kojeg je izradio dobrodušni postolar Geppetto i njegovoj želji da postane pravi dječak. Bajka o Pinocchiju ima i značajnu pedagošku ulogu. Nijedna laž ne ostaje nekažnjena. Pinocchiju raste nos, a jedino ga poslušnost i marljivost mogu pretvoriti u živog dječaka. Zenneckisov Pinocchio stići će kao remake Disneyjevog animiranog filma iz 1940. godine. Značajno je da je taj film izvorno temeljen na knjizi Carla Collodija iz 1883. The Adventures of Pinocchio.

Disney+ je u utorak objavio prvi službeni teaser trailer za svoj nadolazeći film s Tomom Hanksom u ulozi Geppetta. Osim Toma Hanksa glume Benjamin Evan Ainsworth, Cynthia Erivo, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key, Lorraine Bracco i Luke Evans. Film je režirao Robert Zemeckis, koji je zajedno s Chrisom Weitzom napisao scenarij. Trailer daje naslutiti da će ovo biti jedan od onih feel good filmova koji se može gledati s cijelom obitelji.

Prisjetimo se, Disney+ premijerno je krenuo u studenom 2019. godine i u relativno kratkom roku sustigao već odavno ustaljene streaming divove, a u Hrvatskoj će zaživjeti 14. lipnja! Pinocchio će premijerno biti prikazan na Disney+ 8. rujna. Ostali nadolazeći remakovi Disneyjevih animiranih filmova uključuju kino izdanje The Little Mermaid zakazano za 26. svibnja 2023. i Peter Pan & Wendy, koji će poput Pinocchija biti Disney+ ekskluziva.

Foto: IMDb, Instagram

Učitati još
Zatvori