S liste najgledanijih serija na Netflixu ne silazi nova kriminalistička telenovela Pact of Silence
S liste najgledanijih serija na Netflixu ne silazi nova kriminalistička telenovela Pact of Silence

S liste najgledanijih serija na Netflixu ne silazi nova kriminalistička telenovela Pact of Silence

Ovih dana s liste najgledanijih naslova na Netflixu ne silazi nova meksička kriminalistička telenovela, Pact of Silence (Pacto De Silencio). Španjolske i meksičke produkcije postaju sve popularnije na Netflixu. Već smo izdvojili neke takve serije na linku, a sada im se pridružuje i ova. Riječ je o tajnama, osveti i jednoj ženi koja odluči doći do istine pod svaku cijenu.

Pact of silence

Telenovela kakva se ne viđa često

Četiri tinejdžerice, ostavile su novorođenče na pustoj lokaciji, a u skrivanju trudnoće i rješavanju djeteta, pomogla im je ravnateljica škole Ramona. Prijateljice se zaklinju da nikada neće otkriti tko je majka djeteta. Dvadeset i pet godina kasnije, upoznajemo Brendu. Ona je uspješna influencerica. Ima milijune pratitelja i samopouzdana je. Također je žedna osvete jer ona je to novorođenče ostavljeno da umre. Sada odlučuje da će oni koji su je ostavili da umre, platiti. Ne zna tko joj je biološka majka, ali jedina informacija koju ima je da je ravnateljica škole koju je pohađala njezina majka, pomogla grupi prijateljica riješiti se jednog djeteta. Brenda ih odluči pronaći jednu po jednu i saznati istinu, a prva na listi joj je Ramona.

Ako nešto znamo o telenovelama, to je da postaju sve napetije sa svakom epizodom. To je i slučaj kod Pact of Silence. Već od početka serije dobivamo napete scene, a zanimljivom je drže i flashbackovi pomoću kojih malo po malo otkrivamo što se zaista dogodilo. Kako i priliči jednom krimi-trileru, Brenda se ne odluči suočiti sa ženama koje je pronašla. Umjesto toga, uz pomoć prijatelja Alexa, infiltrira njihove živote, ne otkrivajući tko je zapravo.

Pact of silence

Ništa nije jednostavno u svijetu telenovela, a to dokazuje i ova serija. Osim kriminalističkog elementa i napetosti, u seriji ima i obilje seksi scena. Pact of Silence ima 18 epizoda, a fanovi koji su je učinili jednom od najgledanijih serija trenutno, pitaju se hoće li biti druge sezone. Netflix još nije potvrdio tu vijest, no to nije ni čudno s obzirom na to da je serija tek izašla. Cijelu radnju nećemo spoilati, a na vama ostaje otkriti je li Brenda saznala tko je njezina biološka majka ili je zavjet šutnje ostao zauvijek tajan.

Pact of silence

Foto: Netflx

Učitati još
Zatvori