Španjolske serije ponovno su hit! Ove gledamo na Netflixu
Španjolske serije ponovno su hit! Ove gledamo na Netflixu

Španjolske serije ponovno su hit!
Ove gledamo na Netflixu

Od kada je krajem srpnja predstavljena na streaming platformi Netflix, limitirana serija A Perfect Story  (Un cuento perfecto) ne silazi s popisa najgledanijih novih naslova. Temeljena na istoimenoj knjizi Elísabet Benavent, prati Margot i Davida, dvoje mladih ljudi koje dolaze iz dva različita svijeta, no ipak se susreću i pomažu jedno drugome na neobičan način.

Naime, ona je nasljednica hotelskog carstva, dok on mora raditi tri posla kako bi spojio kraj s krajem. Možemo reći kako je to klasična premisa jednog rom-com, koja u konačnici želi da vjerujete u srodne duše. Ipak, njihova priča možda neće imati sretan kraj…

španjolske serije

Nove španjolske serije

Ako ste već pogledali ovaj naslov, u nastavku vam otkrivamo nove španjolske serije koje također možete pogledati na Netflixu (a koje ste možda propustili).

španjolske serije netflix

Fake profile

U želji da pronađe muškarca iz snova Camila je odlučila napraviti profil na internetskoj aplikaciji za upoznavanje. Sreća joj se ubrzo osmjehnula kada je upoznala Fernanda, no ispostavit će se kako je ona bila kratkog vijeka. Njezini snovi brzo se pretvaraju u noćnu moru, a Camila na kraju upadne u mrežu seksa, laži i prijevare. Izgleda kako je ovaj dobro poznat recept uspješno privukao i domaće gledatelje jer se prva sezona serije Fake profile (Perfil falso) našla na prvom mjestu trenutno najgledanijih serija.

španjolske serije netflix

Muted

Na popisu najgledanijih novih naslova našla se i psihološka mini serija Muted (El silencio). Smještena u Bilbau, radnja prati Sergia Ciscara, mladića koji je nedavno pušten iz zatvora u kojem je završio zbog ubojstva roditelja. Od ovog kobnog događaja nije progovorio ni riječi, a za otkrivanje cijele priče mogao bi ključan jedan susret.

The Snow Girl

The Snow Girl

Miniserija The Snow Girl (La chica de nieve) temelji se na istoimenom romanu španjolskog pisca Javiera Castilla, a donosi priču o misterioznoj otmici petogodišnje djevojčice Amayje Martín koja nestaje tijekom parade u Málagi. Gledatelji su miniseriju zbog dodirnih točaka spremno usporedili s kultnim skandi ostvarenjem iz žanra psiholoških trilera The Girl with the Dragon Tattoo,majstora pera Stiega Larssona.

španjolske serije netflix

Valeria

Prozvana i španjolskom verzijom serije Seks i grad, dramska serija Valeria prati život istoimene naslovne junakinje koja se pokušava izboriti s krizama u svom privatnom i profesionalnom životu. Ovog lipnja na Netflix je stigla treća sezona serije, a na žalost svih obožavatelja ona će biti i posljednja.

Wrong Side of the Tracks

Ove godine na Netflix je stigla i druga sezona dramske serije Wrong Side of the Tracks (Entrevías) koja prati ozlojeđenog ratnog veterinara koji započinje borbu protiv kriminala u vlastitoj četvrti, nakon što njegova unuka postane žrtva lokalnog dilera.

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori