Novi trailer filmskog spektakla
‘U srcu mora’

Oscarom nagrađeni redatelj Ron Howard donosi nevjerojatnu priču teme­ljenu po istinitom događaju, koja prikazuje posadu broda suočenu sa naj­strašnijim stvorenjem koje su ikada vidjeli.

IN THE HEART OF THE SEA

Tijekom zime 1820. godine kitolovca Essex iz Nove Engleske napada neš­to u što nitko ne može vjerovati: kit veličine i upornosti mamuta, s goto­vo ljudskim osjećajem za osvetu. Ova pomorska katastrofa iz stvarnog života poslužila bi kao inspiracija za roman Moby Dick Hermana Melvillea. No, to je tek pola priče. Avanturistička drama ‘U srcu mora’ otkriva zastra­šujuće posljedice toga susreta zbog kojega su preživjeli članovi natjerani do krajnjih napora ne bi li učinili nezamislivo kako bi preživjeli. Strašne oluje, izgladnjenost, panika i očaj navode ljude da preispituju svoja naj­dublja uvjerenja, od vrijednosti vlastitih života do toga koliko je njihovo zanimanje zapravo smrtonosno.

Sjajnu glavnu ulogu dobio je slavni Chris Hemsworth, dok su u ostalim ulogama Cillian Murphy i Brendan Gleeson. Za scenarij filma, nastalog prema istoimenom romanu autora Nathaniela Philbricka, zaslužan je Charles Leavitt koji stoji iza scenarija iznimnih filmova ‘K-PAX’ i ‘Blo­od Diamod’.

HEART OF THE SEA

Učitati još
Zatvori