Nakon prvotnoga uspjeha serije ‘Dahmer’, stižu  dvije nove sezone
Nakon prvotnoga uspjeha serije ‘Dahmer’, stižu  dvije nove sezone

Nakon prvotnoga uspjeha serije
‘Dahmer’, stižu dvije nove
sezone

Od kada je ugledala svjetlo malih ekrana Netflixova kriminalistička miniserija Monster: The Jeffrey Dahmer Story, odmah je po premijeri zasjela na prvo mjesto najgledanijih TV serija.

Radnja prati život Jeffreya Dahmera, jednog od najzloglasnijih serijskih ubojica u povijesti SAD-a. Deset epizoda serije izazvalo je veliku pažnju i domaće i svjetske javnosti, a dio njezine privlačnosti svakako leži u zanimljivom pristupu tematici te maestralnoj izvedbi glavnog glumca.

Nova sezona

Potaknut velikim uspjehom serije, Netflix se odlučio na jedinstven potez te su naručene dvije nove sezone serijala Monster. Prema priopćenju za javnost, limitirana serija koju donose Ryan Murphy i Ian Brennan, nastavit će se baviti pričama iza drugih “monstruoznih figura koje su utjecale na društvo”.

U suštini, to znači da nećemo gledati nastavak priče o Jeffreyu Dahmeru, već će nove sezone obrađivati nove likove, koji se temelje na životima stvarnih zločinaca. Ipak, postoji šansa da glumca Evana Petersa vidimo u novoj sezonu, ali u ulozi drugog zločinca.

the watcher

Druga prilika

Još jedna uspješnica producenta Ryana Murphyija dobiva drugu sezonu. Riječ je o miniseriji The Watcher, koja je na popularnom streaming servisu Netflix premijerno prikazana 13. listopada.

Zanimljivo, ova miniserija o misterijoznom Promatraču nije postigla očekivani uspjeh ni kod publike, ni kod kritike (o čemu svjedoče i rezultati objavljeni na stranici Rotten Tomatoes). U suštini nema ništa kardinalno pogrešno, no miniserija je u prvom redu ocijenjena kao “zaboravljiva”. Ipak, čini se kako je dobila novu priliku.

Te sreće nisu bili serije Fate: The Winx Saga, Space Force i  Resident Evil, a zašto je Netflix odlučio ukinuti ove naslove možete saznati ovdje.

Učitati još
Zatvori