Nove romantične komedije koje gledamo ove veljače
Nove romantične komedije koje gledamo ove veljače

Nove romantične komedije koje
gledamo ove veljače

Veljača, mjesec ljubavi, zakucala je na vrata, a to je za nas bio jasan znak da provjerimo u kojim ćemo to romantičnim komedijama moći uživati u narednih 28 dana. Bilo u kinu ili u udobnosti vlastitog doma, čeka nas pet novih naslova koji će zasigurno razveseliti sve ljubitelje ovog žanra.

romantična komedija

You People

Novi romantični naslov na popularni streaming servis Netflix stigao je krajem siječnja. Film You People svoju bazu postavlja na sukobu kultura, društvenih očekivanja i generacijskih razlika.

No, u srži ovaj je film romantična komedija u kojoj  je glavna uloga povjerena komičarima Jonahu Hillu i Lauren London. Mladi par susret će se s pravim izazovom kada svoju vezu odluči predstaviti roditeljima. Premda predvidljiva, radnja ipak obiluje duhovitim sekvencama zbog kojih ovaj film predstavlja savršen naslov za pustiti mozak na pašu.

romantične komedije

Vjenčanje za umrijet

Uzrečica “Dok nas smrt ne rastavi” poprima potpuno novo značenje u komediju koja spaja akciju i romantiku. Vjenčanje na udaljenoj lokaciji za buduće supružnike Darcy i Toma pretvorit će se u pravu noćnu moru kada, sa svojim obitelji, postanu žrtve otmice.

Zaručnici moraju spasiti svoje voljene – ako se prije toga međusobno ne poubijaju… U komediji Vjenčanje iz snova (Shotgun Wedding) naslovne su uloge povjerene Jennifer Lopez i Josh Duhamel, a pogledati ju možemo u domaćim kinima.

Your Place or Mine film

Your Place or Mine

Veljača na popularni streaming servis donosi nam novu romantičnu komediju u kojoj su glavne uloge ostvarile dvije velike američke zvijezde – Reese Witherspoon i Ashton Kutcher.

Doajeni ovog žanra pojavit će se u filmu Your Place or Mine, u kojem će utjeloviti najbolje prijatelje (i bivše partnere) koji ponukani željom za promjenom odluče na tjedan dana “zamijeniti živote”. Nova romantična komedija na Netflix stiže tik prije Valentinova, u petak, 10. veljače.

romantične komedije

Magic Mike’s Last Dance

Veljača nam na velike ekrane vraća i Čarobnog Mikea. Treći nastavak hit franšize nosi naslov Magic Mike’s Last Dance u kojem će se u glavnim ulogama pojaviti Channing Tatum i Salma Hayek.

Atraktivni striper zbog nemoralne ponude vraća se na pozornicu, a u njegovim pokretima publika će moći uživati od četvrtka, 9. veljače kada i službeno stiže u domaća kina.

romantične komedije

What’s Love Got to Do with It?

Od producenata filmova Dnevnik Bridget Jones i Zapravo ljubav stiže nam romantična komedija Što ljubav ima s tim? (What’s Love Got to Do with It?). Film se bavi pitanjem kako u današnjem svijetu pronaći ljubav, a svoj odgovor mogli bi nam dati glavni protagonisti – Zoe i Kaz.

Ova britanska romantična komedija primila je mahom pozitivne komentare od strane filmske kritike, a svoj sud domaća će publika moći izraziti već 16. veljače kada stiže u kino.

 

Foto: IMDb, Netflix

Učitati još
Zatvori