Magic Mike u kućnoj varijanti: Hit naslov stigao je na HBO
Magic Mike u kućnoj varijanti: Hit naslov stigao je na HBO

Magic Mike u kućnoj varijanti: Hit
naslov stigao je na HBO

Veljača nam je na velike ekrane vratila Čarobnog Mikea, a lipanja nam ga donosi na male ekrane. Treći nastavak hit franšize nosi naslov Magic Mike’s Last Dance, a u glavnim ulogama se pojavljuju Channing Tatum i Salma Hayek.

Premisa novog filma je sljedeća: Mike Lane nakon duge pauze ponovno izlazi na pozornicu. Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, prisiljen je raditi kao barmen u Floridi. Nadajući se posljednjem dobrom provodu, Mike bježi u London s poznatom bogatašicom koja mu pruža ponudu koju ne može odbiti…uz pokoju skrivenu namjeru.

Magic Mike’s Last Dance

Channing Tatum i reditelj Steven Soderbergh ponovo su se ujedinili na snimanju filma, a scenarij ponovno potpisuje Reid Carolin, koji je napisao i prva dva filma.

Magic Mike je filmska franšiza usredotočena na svijet muških stripera, koju je duo pokrenuo istoimenim filmom 2012. godine. Nakon toga, 2015. godine je uslijedio nastavak Magic Mike XXL, a Magic Mike’s Last Dance će biti treći i kako se trenutno čini, posljednji dio ove franšize.

magic mike

Hoće li ovo zaista biti “posljednji ples”?

Iako je ovaj film planiran s ciljem zaokruživanja Magic Mike trilogije, Channing Tatum je jednom prilikom šaljivo izjavio kako ima planove da u budućnosti ponovo okupi ekipu za snimanje “grumpy old men” verzije filma.

Čarobni Mike već je stigao na HBO Max, a od večeras ga možete pogledati i na HBO platformi. Taman za kraj vikenda…

Foto: Profimedia, Instagram (@magicmikemovie)

Učitati još
Zatvori