Vraća se Magic Mike! Najava nam otkriva da nas čeka vizualna poslastica
Vraća se Magic Mike! Najava nam otkriva da nas čeka vizualna poslastica

Vraća se Magic Mike! Najava nam otkriva da
nas čeka vizualna poslastica

Channing Tatum i Salma Hayek dali su nam prvi pogled kako će izgledati novi film u Magic Mike franšizi. Glumci su na vlastitim Instagram profilima podijelili prvu fotografiju iz predstojećeg Magic Mike’s Last Dance . Tatum je fotografiju objavio uz rijeći: Sve dobre stvari počinju u Miamiju, dok je Hayek rekla da ne želimo propustiti ovaj film koji u kina stiže za Valentinovo.

Magic Mike’s Last Dance 

Channing Tatum i reditelj Steven Soderbergh ponovo su se ujedinili na snimanju filma koje je započeto u studenom prošle godine. Reid Carolin, koji je napisao prva dva filma, kao scenarist se vraća i u posljednjem dijelu.

Magic Mike je filmska franšiza usredotočena na svijet muških stripera, koju je duo pokrenuo istoimenim filmom 2012. godine. Nakon toga, 2015. godine je uslijedio nastavak Magic Mike XXL, a Magic Mike’s Last Dance će biti treći i kako se trenutno čini, posljednji dio ove franšize.

Radnja filma još uvijek nije otkrivena, ali Tatum obećava da je u pitanju najbolji dio do sada. U više razgovora o filmu, glumac je istaknuo kako su pripremili vrlo zanimljive koreografije.

Tatum također navodi važnost da se u ovom nastavku nađe dobro napisana glavna ženska uloga. Dok je pričala o svojoj ulozi u filmu, Salma Hayek je objasnila da se radi o najsnažnijoj ljubavnoj priči i najjačem ženskom liku do sada.

Da li će ovo zaista biti “poslednji ples”?

Iako je ovaj film planiran da zaokruži Magic Mike trilogiju, Channing Tatum je jednom prilikom šaljivo izjavio kako ima planove da u budućnosti ponovo okupi ekipu za snimanje “grumpy old men” verzije filma.

Magic Mike’s Last Dance dolazi u kina u veljači sljedeće godine. Film će takođe biti dostupan na HBO Max platformi. Unaprijed se radujemo!

Foto: Instagram, IMDb

Sadržaj preuzet sa Journal.rs

Učitati još
Zatvori