Na Netflix stiže romantična komedija s Reese Witherspoon i Ashtonom Kutcherom
Na Netflix stiže romantična komedija s Reese Witherspoon i Ashtonom Kutcherom

Na Netflix stiže romantična komedija s Reese
Witherspoon i Ashtonom Kutcherom

Veljača, mjesec ljubavi, na popularni streaming servis donosi nam novu romantičnu komediju u kojoj su glavne uloge ostvarile dvije velike američke zvijezde – Reese Witherspoon i Ashton Kutcher.

Doajeni ovog žanra pojavit će se u filmu Your Place or Mine, u kojem će utjeloviti najbolje prijatelje (i bivše partnere) koji ponukani željom za promjenom odluče na tjedan dana “zamijeniti živote”. Pritom valja napomenuti kako su oni čiste karaktere suprotnosti, a životi koje vode su dijametralno suprotni.

Your Place or Mine film
Your Place or Mine film

Provjereni recept sugerira uspjeh

Zamjena domova i životne sredine pokazala se uspješnim pokretačem radnje u brojnim filmovima, među kojima svakako valja istaknuti božićni klasik The Holiday, te vjerujemo kako će se pokazati uspješnim receptom i u ovom slučaju.

Film Your Place or Mine napisala je i režirala Aline Brosh McKenna, scenaristica danas legendarnih filmova Devil wears Prada i 27 Dresses, te kreatorica humoristične serije Crazy Ex-Girlfriend.

Uz Reese Witherspoon i Ashtona Kutchera u filmu se pojavljuju i Rachel Bloom, Zoë Chao i Jesse Williams, domaćoj javnosti poznat po ulozi markantnog kirurga Jacksona Averyja u seriji Uvod u anatomiju.

Your Place or Mine film

Zabilježite datum!

Romantična komedija Your Place or Mine na Netflix stiže u petak, 10. veljače. Tada ćemo otkriti hoće li najbolji prijatelji shvatiti da im je prava ljubav možda cijelo vrijeme bila pred nosom ili će ih promjena životne sredine natjerati na zahlađenje odnosa.

Najavni video, koji djelomično već i upućuje na rasplet situacije, čeka vas u nastavku:

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori