Na Netflix u prosincu stiže 6 fantastičnih novih naslova koje obavezno bingeamo
Na Netflix u prosincu stiže 6 fantastičnih novih naslova koje obavezno bingeamo

Na Netflix u prosincu stiže 6 fantastičnih novih naslova koje obavezno bingeamo

Pred nama je posljednji mjesec u godini, no zanimljivih naslova za binganje neće nedostajati. Popularni streming servis Netflix je za kraj godine servirao dvije prave poslastice. Prva od njih je treća sezona jedne od najpopularnijih serija na svijetu, a druga nastavak velikog kino hita. Pretpostavljamo kako možete naslutiti o kojim se naslovima radi, no svi detalji vas čekaju u nastavku.

Emily in Paris

U srijedu, 21. prosinca na Netflix stiže dugoočekivana treća sezona hit serije Emily in Paris. Što nas sve čeka u novoj sezoni možete doznati ovdje, no unaprijed ćemo vam otkriti kako se stvari nisu puno promijenile.

Naime, Emily i dalje radi za francusku PR firmu s već dobro poznatim kolegama te pokušava balansirati između ljubavnog života i karijere, a pritom sama sa sobom mora raščistiti kojem muškarcu zaista pripada njezino srce.

knives out

 Glass Onion: A Knives Out Mystery

Krimi-drama Knives Out postala je neočekivani kino hit 2019. godine. Misterij, crni humor i renomirana glumačka ekipa su ovaj krimić inspiriran djelom Agatha Christie pretvorili u jedan od najobožavanijih filmova posljednjih godina.

Put markantnog detektiva Benoita Blanca ovoga puta odvodi u Grčku, a ondje će se susresti sa plejadom zanimljivih likova i novim misterijem koji valja razriješiti. Film na Netflix stiže u subotu, 23. prosinca.

Lady Chatterley's Lover

Lady Chatterley’s Lover

Ljubitelj(ic)e romantike moći će od petka, 2. prosinca uživati u novom filmskom naslovu Lady Chatterley’s Lover. Naslovne uloge povjerene su Jack O’Connellu i Emmi Corrin, koja je svijet očarala izvedbom lika mlade princeze Diane u seriji Kruna.

Radnja filma prati nesretno udanu aristokratkinju koja započinje burnu aferu s lovočuvarom na seoskom imanju svog supruga. Inspirirana je istoimenim romanom koji potpisuje engleski književnik David Herbert Lawrence.

The Recruit

Kraj godine donosi i novu špijunsko-avanturističku televizijsku seriju The Recruit. Radnja prati odvjetnika CIA-e koji se upliće u opasnu međunarodnu politiku moći.

Glavnu ulogu ostvarila je teen zvijezda Noah Centineo, koji je slavu dosegnuo uspješnim filmskim serijalom  To All the Boys I’ve Loved Before. Serija s prikazivanjem kreće 16. prosinca.

Matilda

Ljubitelje mjuzikla oduševit će podatak kako na sam Božić stiže filmska verzija nagrađivanog dječjeg mjuzikla Matilda. Neobična djevojka oštra uma i bujne mašte odvažno naumi promijeniti svoju priču… a rezultati su čudesni.

I popraćeni sjajnim glazbenim numerama. Film će od 25. prosinca biti dostupan na Netflixu.

The Witcher: Blood Origin

Na sam Božić svijetla malih ekrana će ugledati i limitirana serija The Witcher: Blood Origin. Riječ je o prednastavku serije The Witcher, koji je smješten u vilenjački svijet 1200 godina prije događanja koja obrađuje originalna serija.

Novi naslov nam otkriva podrijetlo prvog Witchera, a ljubitelji franšize će od 25. prosinca moći uživati u šest epizoda.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori