Uskoro stiže posljednja sezona serije Kruna. Donosimo prve kadrove
Uskoro stiže posljednja sezona serije Kruna. Donosimo prve kadrove

Uskoro stiže posljednja sezona serije
Kruna. Donosimo prve kadrove

Stigla je potvrda kako ćemo uskoro na Netflixu imati priliku vidjeti posljednju sezonu hvaljene britanske serije The Crown (Kruna). Prvi nastavci šeste sezone stići će 16. studenog, dok je veliko finale planirano za 14. prosinac. Objava datuma popraćena je posterima koji i na simboličan način prikazuju kako nam slijedi rastanak s princezom Dianom i kraljicom Elizabetom II.

The Crown
The Crown

Što nas očekuje u novim nastavcima serije Kruna?

Nova sezona donosi nam deset nastavaka. Prve četiri epizode posljednje sezone istražuju događaje vezane uz tragičnu smrt Lady Di 1997. godine. U posljednjih šest epizoda, vidjet ćemo kraljicu Elizabetu II. kako razmišlja o svojoj vladavini i gleda unaprijed u vrijeme kada će njezini nasljednici preuzeti prijestolje. Očekujte kraljevska svadbena zvona za princa Charlesa i Camillu, kao i sveučilišnu romansu između princa Williama i Kate Middleton.

The Crown
The Crown
The Crown

Koga ćemo gledati u naslovnim ulogama?

Glumci koje smo upoznali u petoj sezoni, ponovno će rekreirati poznate likove. U ulozi kraljice Elizabete II. ponovno ćemo imat priliku vidjeti Imeldu Staunton, dok će njezinog supruga princa Phillipa utemeljiti Jonathan Pryce. Uloga princeze Diane dodijeljena je Elizabeth Debicki, a kao princa Charlesa imat ćemo priliku gledati Dominica Westa. Zanimljivo je i kako će se glumčev sin Senan West u novim nastavcima pojaviti kao 11-godišnji princ William.

Najavni video i prve kadrove nove sezone donosimo u nastavku:

Foto: IMDb, Netflix

Učitati još
Zatvori