Posao iz snova – kušači vina i testeri doživljaja
Posao iz snova – kušači vina i testeri doživljaja

Posao iz snova – kušači vina
i testeri doživljaja

Vinarija Kutjevo je odradila selekciju i odabrala 4 obožavatelja vina koji su imala priliku degustirati različite sorte vrhunskog vina, sudjelovati u procesima proizvodnje vina prolazeći kroz različite tehnike te ocjenjivati doživljaj cjelokupne vinarije.

Vinarija Kutjevo

Pick jobs oglas za posao kušača vina i testera doživljaja je pokrenuo lavinu interesa s preko 370 prijava iz svih krajeva Hrvatske. Vinarija Kutjevo je ugostila kušače za vikend uz vrhunska vina i slavonske delicije.

Vinarija Kutjevo

Odabrani kandidati su razgledavali i iznosili mišljenje o mogućim unapređenjima kompleksa kutjevačkih podruma. Plan vinarije Kutjevo je da u narednim godinama po završetku berbe pokrene natječaj u suradnju s tvrtkom Pick jobs gdje će se izabrati sretnici koji će sudjelovati u kreaciji novih berbi iz podruma Kutjevo.

Kutjevo je raj za istinske ljubitelje vina

Najstarija je hrvatska vinarija koja nudi kompleksan portfelj etiketa u kojima se najbolje uživa uz slavonske delicije i osebujnu povijest koja izvire iz svakog kamena osam stotina godina starog podruma.

Vinarija Kutjevo

Vinarija Kutjevo je među prvima izašla na tržište s mladom graševinom i najprodavanijom kvalitetnom graševinom u Hrvatskoj, stoga ne zaboravite uživati u predblagdanskim i blagdanskim danima uz vina vinarije Kutjevo.

Foto: iStock, PR

Učitati još
Zatvori