Sutra stiže nova sezona Emily in Paris – Rastajemo li se s omiljenim likom?
Sutra stiže nova sezona Emily in Paris – Rastajemo li se s omiljenim likom?

Sutra stiže nova sezona Emily in Paris – Rastajemo li se s omiljenim likom?

Drama, ljubavne zavrzlame i puno glamura – čini se da će treća sezona hita Emily in Paris biti sve što smo priželjkivali!

Kada je u punom jeku pandemije na našu omiljenu streaming platformu Netflix stigla serija Emily in Paris, malo je reći da su gledatelji apsolutno poludjeli za ovim naslovom. Stoga ne čudi što mnogi ljubitelji serije odbrojavaju do početka nove sezone. A sjajna je vijest kako ona stiže već sutra – u srijedu, 21. prosinca.

Provjerena formula uspjeha

Iskušani recept serije neće se mnogo mijenjati – Emily radi za francusku PR firmu s već dobro poznatim kolegama te pokušava balansirati između ljubavnog života i karijere, a pritom sama sa sobom raščistiti kojem muškarcu zaista pripada njezino srce.

Ponovno se nalazi usred dva trokuta nabijena emocijama, na profesionalnom planu razapeta je između Sylvie koja je pokrenula svoju tvrtku i Madeline, a u ljubavnom životu još su prisutni Gabriel i Alfie.

Među fanovima izuzetno popularna najbolja frendica Mindy dobit će još više prostora da pokaže svoju vibrantnu narav i larger than life outfite.

emily in paris

Treća sezona ne donosi rastanak

No, to nije kraj dobrim vijestima. Prema najavama, ovo je trebala biti i posljednja sezona serije, no Netflix je ipak oldučio produžiti  boravak glavne junakinje u Gradu ljubavi. Pred gledateljima je deset novih epizoda.

Također, Emily ima novi look koji bi mogao pokrenuti novi trend među fanovima ove serije. Naime, njezina duga valovita frizura dobila je mali zaokret pa Emily svoje pariške avanture u trećoj sezoni doživljava sa šiškama.

Najavni video nove sezone čeka vas u nastavku:

 

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori