Timothée i Kylie, tajni razgovori Taylor i Selene, pobjednički govori: O kojim Golden Globes trenucima se danas priča?
Timothée i Kylie, tajni razgovori Taylor i Selene, pobjednički govori: O kojim Golden Globes trenucima se danas priča?

Timothée i Kylie, tajni razgovori Taylor i Selene, pobjednički govori: O kojim Golden Globes trenucima se danas priča?

Jučer je održana glamurozna dodjela Zlatnih globusa 2024. Iako su same nagrade, dobitnici i red carpet momenti fokus večeri, još se nekoliko trenutaka nametnulo kao tema razgovora na društvenim mrežama i u medijima ovog jutra. Što se sve događalo na svečanoj dodjeli i čemu se danas priča? Sve donosimo u nastavku.

Zaljubljeni Kylie i Timothée

Viralan trenutak večeri bio je naravno prvo službeno zabilježeno pojavljivanje it para trenutka. Kylie i Timothée razmijenili su par poljubaca na kamerama te si navodno rekli Volim te. Iako znamo da su već neko vrijeme par, ovakav svečani PDA ih je definitivno istaknuo kao glavnu temu razgovora, barem kada pričamo o Golden Globes večeri.

kylie timothee

Tajni razgovori Selene i Taylor

Još jedan trenutak o kojem se danas raspravlja uključuje dobre prijateljice Taylor Swift i Selenu Gomez koje su uhvaćene u tajnom razgovoru tijekom noći. Ne zna se naravno o čemu, ali se po izrazima lica i mimici koja je uslijedila pretpostavlja da je riječ o sočnom traču.

selena i taylor
Taylor i Selena

Taylor nije fan fora

Naravno, donosimo još jedan Taylor moment. Tijekom svojeg govora, Jo Koy je dobacio šalu vezanu za omiljeni svjetski par Taylor Swift i Travisa Kelcea.”The big difference between the Golden Globes and the NFL? At the Golden Globes, we have fewer camera shots of Taylor Swift.” Samu reakciju poznate pjevačice možete pogledati u nastavku. Awkward.

Cillian Murphy u ulozi dežurnog sweethearta

Možda čak najslađi trenutak večeri spao je na Cilliana Murphya. Kako je glumac i sam osvojio nagradu za Oppenheimera, njegova žena Yvonne McGuinness mu je čestitala poljupcem, koji je odmah nakon htjela obrisati. No, Cillian je odlučio ostaviti trag ruža na svojemu nosu i baciti smiješnu izjavu svima okupljenima. “First question, do I have lipstick all over my nose? I was going to leave it.” Ako je to uopće moguće, mislimo da sad svijet još više voli Cilliana.

golden globes

Svijeća s mirisom Jacoba Elordija?

Za početak ekskluzivne noći, na crvenom tepihu se pojavila svijeća s mirisom vode za kupanje Jacoba Elordija kako bi ju slavni poput Americe Ferrere, Rosamund Pike, i Margot Robbie mogli pomirisati i reći svoje mišljenje. Što vi mislite o ovome? Zanimljiva Saltburn referenca.

Smješna reakcija Jennifer Lawrence

Kao šećer na kraju Jennifer Lawrence nas je opet nasmijala svojom viralnom reakcijom. Za vrijeme prozivanja pobjednika, Jennifer je tiho izjavila kameri “If I don’t win, I’m leaving!” Nakon čega je Emma Stone proglašena pobjednicom za film Poor Things. Njena draga prijateljica Jennifer je iskazala svoju sreću glasnom i veselom reakcijom.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori