Vratila nam se originalna ekipa Mean Girlsa: Evo kako su završile Cady, Karen i Gretchen
Vratila nam se originalna ekipa Mean Girlsa: Evo kako su završile Cady, Karen i Gretchen

Vratila nam se originalna ekipa Mean Girlsa: Evo kako su završile Cady, Karen i Gretchen

The Plastics su se vratile! Ovaj put u reklami za Walmart u kojoj vidimo gdje su završile Cady, Karen i Gretchen iz kultnog teen filma 2000-ih – Mean Girls. Popularni američki lanac trgovina, Walmart izveo je odličan marketinški trik. Pozvao je Lindsay Lohan, Amandu Seyfried i Lacey Chabert da se vrate u uloge koje su ih proslavile.

mean girls reunion

S dolaskom Božića, dolaze i Black Friday popusti. Walmart je tom prilikom za svoju kampanju napravio Mean Girls reunion kojeg su svi htjeli. Cady, Gretchen i Karen vraćaju se u srednju školu, a sada vidimo i gdje su 20 godina nakon. Cady (Lohan) radi kao školska savjetnica, Karen (Seyfried) je, naravno, reporterka za vremensku prognozu, a Gretchen (Chabert) je kul mama jedne od najpopularnijih cura u školi. Brojne poznate rečenice iz filma također su dospjele u reklamu. Lindsay Lohan na kraju reklame čak kaže On Wednesdays, we shop Walmart’s Black Friday deals, referenca na još jedan ikonski citat.

Rachel McAdams koja je glumila it djevojku The Plasticsa i najpopularniju curu u školi, Reginu George, ne pojavljuje se u reklami. Ipak, zamišljamo je da živi luksuznim životom u Hollywoodu ili je negdje na odmoru u tropskim krajevima. Osim The Plasticsa, u reklami su svoje uloge reprizirali i Daniel Franzese koji je glumio Damiena i Rajiv Surendra koji je glumio Kevina. U cameo ulozi se pojavi i legendarna reperica Missy Elliott.

mean girls reunion
mean girls reunion

Mean Girls: The Musical

Podsjetimo, početkom sljedeće godine, u siječnju, na velika platna će nam stići Mean Girls: The Musical. Film nažalost neće sadržavati originalnu glumačku postavu. Pratit će nove srednjoškolce, a temeljen je na istoimenom mjuziklu koji se od 2018. do 2020. godine izvodio na Broadwayju. Tina Fey i Tim Meadows jedini su glumci originalnog filma koji će se pojaviti i u mjuziklu. Tko će preuzeti glavne uloge, kao i sve detalje o filmu, možete pročitati ovdje.

Foto: Profimedia, IMDb

Učitati još
Zatvori