Emma Stone i Yorgos Lanthimos ponovno udružili snage. Donosimo prvi pogled na novi film
Emma Stone i Yorgos Lanthimos ponovno udružili snage. Donosimo prvi pogled na novi film

Emma Stone i Yorgos Lanthimos ponovno udružili snage. Donosimo prvi pogled na novi film

Hoćemo li i na sljedećim Oscarima gledati Emmu Stone i Yorgosa Lanthimosa? Vrlo moguće. Nakon uspjeha Lanthimosovog filma Poor Things koji je osvojio četiri Oscara od kojih je i onaj za Najbolju glumicu, Emmu Stone, redatelj ove godine izbacuje još jedan film! Riječ je o antologijskom filmu Kinds of Kindness, a evo što sve do sad znamo.

Kinds of Kindess

Tri različite priče

Radnja filma je za sada nepoznata. Ono što znamo je da će Kinds of Kindness biti antologijski film sa tri različite priče. Film će okupiti česte Lanthimosove suradnike te velike zvijezde današnjice. Nakon spoja Roberta De Nira i Martina Scorsesea, Stevena Spielberga i Toma Hanksa te Quentina Tarantina i Samuel L. Jacksona, izgleda kako su novi redateljsko-glumački duo upravo Yorgos Lanthimos i Emma Stone. Dvostruka oskarovka imat će jednu od glavnih uloga u Kinds of Kindness, a redatelj se ponovno udružuje i s Willemom Dafoeom i Margaret Qaulley iz filma Poor Things te Joeom Alwynom koji je bio u Lanthimosovom The Favouriteu.

Osim njih, u filmu će se pojaviti i Jesse Plemons (Killers of the Flower Moon), Hong Chau (The Whale) i Hunter Shafer (Euphoria).

Kinds of Kindess

Kinds of Kindness u američka kina stiže ovo ljeto, 21. lipnja. To znači da bi film svoju premijeru mogao imati na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu koji će se održati od 14. do 25. svibnja ove godine. Lanthimos nije imao film u programu Filmskog festivala u Cannesu od 2017. kada je tamo premijerno prikazan njegov Killing of a Sacred Deer. Još nema najave kada bi film trebao stići u hrvatska kina.

Nova Meryl Streep?

Kao što smo spomenuli, Emma Stone predvodit će Kinds of Kindness. Glumica je ove godine osvojila nagradu Oscar za Najbolju glumicu za Lanthimosov filmu Poor Things. Izvedbu su nazivali njezinom ulogom života, a ovo joj nije prvi zlatni kipić. Podsjetimo, svoj prvi Oscar u istoj kategoriji osvojila je 2017. za mjuzikl La La Land redatelja Damiena Chazellea. S Lanthimosom je krenula surađivati na filmu The Favourite 2019. godine, a radili su skupa i na kratkom filmu Bleat. Stone je u zadnjih godinu dana, osim za ulogu u filmu Poor Things, pokupila odlične kritike za ulogu u miniseriji The Curse, o kojoj smo već pisali. U zadnje vrijeme, Stone se profilirala kao jedna od vodećih, ako ne i najboljih glumica današnjice.

Svaki njezin novi projekt čeka se s uzbuđenjem, a spoj njezinog glumačkog talenta s Lanthimosovom jedinstvenom režijom i pričama, čine ih duo kojeg ćemo još dugo pratiti, a Kinds of Kindness jedan od filmova ove godine koje jedva čekamo pogledati.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori