Posljednji nastavak kultne franšize Indiana Jones, stigao je u kina
Posljednji nastavak kultne franšize Indiana Jones, stigao je u kina

Posljednji nastavak kultne franšize
Indiana Jones, stigao je u kina

Filmske franšize zabavljaju zaljubljenike u filmska platna već više od desetljeća, a o njihovoj enormnoj popularnosti svjedoče i rasprodane kino dvorane. Jedna od takvih je i Indiana Jones, kultni arheolog uz čije su neponovljive avanture odrasle brojne generacije. Novi i posljednji nastavak „Indiana Jones i artefakt sudbine“, u distribuciji Blitza, stigao je u CineStar kina i već na prvu, oduševio vjerne pratitelje pustolovina legendarnog istraživača. Jučerašnjom pretpremijerom u CineStar IMAX Arena, fanovi su u prepunim kino dvoranama po posljednji puta uživali u filmskom naslovu čije scene nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Jedinstven događaj za gledatelje

Baš kao i uvijek, CineStar je ponovno za fanove Indiane Jonesa pripremio jedinstven doživljaj i omogućio im da na jedan dan postanu istraživači. Završno poglavlje kultne franšize donosi Disney Studio, a na pretpremijeri je zaljubljenike u avanture Indiana Jonesa dodatno oduševila izložba rekvizita iz filmskog klasika. Prepuno kino u Areni IMAX, kao i impresivan photowall, osigurali su posjetiteljima da zajedno s neustrašivim istraživačem uskoče u filmsku priču koja i ovoga puta obiluje veličanstvenim lokacijama. Priliku da uživaju u novim avanturama Indiane Jonesa nisu propustili ni: Vanna, Bojana Gregorić Vejzović, Domagoj Jakopović Ribafish, Frano Ridjan, Marko Šapit, Hiljson Mandela, Davor Garić, Edin Mehmedović, Neven Ciganović, Mario Mandarić, Marina Mamić, Lucija Lugomer i Lara Vukušić.

Indiana Jones
Indiana Jones

Bogata glumačka ekipa

Novi nastavak prati priču cijenjenog profesor arheologije Indiana Jonesa, koji se nakon više od desetljeća predavanja na njujorškom Hunter Collegu sprema povući u svoj skromni stan. No, nakon iznenadnog posjeta Jonesovog otuđenog kumčeta Helene Shaw, koja traži rijedak artefakt, poklonjen Indyju od strane njezinog – zloglasni Arhimedov brojčanik, stvari se naveliko mijenjaju. Neočekivani obrati, susreti sa starim neprijateljima i vječna borba dobra i zla, u ovom nastavku potaknuti su uređajem koji navodno ima moć lociranja pukotina u vremenu. Legendarnom Harrison Fordu u novom nastavku kultnog filma pridružila se bogata glumačka ekipa: Antonio Banderas, Phoebe Waller-Bridge, John Rhys-Davies, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Olivier Richters, Ethann Isidore i Mads Mikkelsen. Posljednji nastavak globalno popularne franšize režirao je James Mangold, producenti su Kathleen Kennedy, Frank Marshall i Simon Emanuel, a izvršni producenti Steven Spielberg i George Lucas.

Ulaznice za filmski spektakl čije će vam scene barem na trenutak omogućiti da zaronite u svijet arheologije, možete nabaviti na svim blagajnama CineStar kina ili online.

Indiana Jones
Bojana Gregorić Vejzović
Indiana Jones
Domagoj Jakopović Ribafish i pratnja
Indiana Jones
Edin Mehmedović
Indiana Jones
Frano Ridjan i supruga
Indiana Jones
Ivan Hilje - Hiljson Mandela
Indiana Jones
Lara Vukušić i Lucija Lugomer
Indiana Jones
Mario Mandarić
Indiana Jones
Vanna i kćer Jana

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori