Stigao je dokumentarac o najpoznatijem celeberity suđenju prošle godine – Gwyneth vs Terry
Stigao je dokumentarac o najpoznatijem celeberity suđenju prošle godine – Gwyneth vs Terry

Stigao je dokumentarac o najpoznatijem celeberity suđenju prošle godine – Gwyneth vs Terry

Dana 26. veljače 2016. godine, Gwyneth Paltrow  i Terry Sanderson sudarili su se na jednoj od skijaških staza u SAD-u. Nakon toga, Terry Sanderson je tužio holivudsku glumicu za preko 300.000 dolara odštete. To je bio slučaj njezine riječi protiv njegove i ključnog pitanja tko je kriv za razorni sudar. Tada je još jedno holivudsko suđenje pretvoreno u reality program, a Gwyneth Paltrow je dobila slučaj za simboličnih jedan dolar. Upravo to je okosnica dokumentarca Gwyneth vs Terry kojeg možete pogledati na HBO Maxu.

Gwyneth Paltrow

Tko je (zaista) kriv?

S jedinstvenim pristupom glavnim akterima ove priče, uključujući porotnika sa suđenja i ključne svjedoke, ovaj dokumentarac pruža insajdersku priču o jednom od najpopularnijih pravnih slučajeva 2023. godine. Osmodnevno suđenje koje je pratio svijet nametnulo je pitanje – Oskarovka Gwyneth Paltrow  ili umirovljeni optičar Terry Sanderson? To je rijedak slučaj pravne borbe slavne osobe i običnog čovjeka. Dvoje uvjerljivo suprotnih stavova koja traže od gledatelja da odluči – tko je kriv? 

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow

Usprkos presudi, ostaju pitanja u vezi s jednakim uvjetima igre slavnih i građana u parnicama, kako tvrdi odvjetnik Bruce Pritchett. Jedan od faktora koji je utjecao na disparitet u slučaju bio je to što je Gwyneth imala više novca i resursa da vodi sudski postupak, kaže on. Kako se suđenje bližilo kraju, svi su se prisjetili legendarnog trenutka kada su obje strane izašle iz sudnice, a Paltrow se okrenula Sandersonu i šapnula mu nešto. Bio je to snimak naširoko propraćen i na društvenim mrežama i u međunarodnoj štampi. Prošla je pored stola tužioca, nagnula se, šapnula nešto na uho Terryju Sandersonu i onda je otišla. Sanderson je kasnije u intervjuu poslije suđenja otkrio da je Paltrow rekla Želim ti dobro…

*Članak je preuzet s portala Journal.rs

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori